Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΤWITTER O ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!



 
Τ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!
 
Μάλλον την αντιλαμβάνονται κάπως διαφορετικά τη δημοκρατία εκεί στην Τουρκία...
 
 
Το είπε και το έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απαγόρευσε το Τwitter στην Τουρκία. Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας δεν τον ενδιαφέρει η κατακραυγή από την διεθνή κοινότητα.


Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Θα τα εξαλείψουμε όλα αυτά. Η διεθνής κοινότητα μπορεί να πει το ένα, μπορεί να πει το άλλο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Όλοι θα δουν πόσο ισχυρή είναι η Δημοκρατία της Τουρκίας».

Η εταιρεία διαχείρισης του διαδικτυακού μέσου Twitter Inc ανακοίνωσε ότι εξετάζει τις αναφορές ότι η υπηρεσία αυτή έχει απαγορευτεί στην Τουρκία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων.

Η εταιρεία δημοσίευσε ένα μήνυμα στις υπηρεσίες της συμβουλεύοντας τους χρήστες του Twitter στην Τουρκία ότι είναι δυνατό να στέλνουν τα Tweets που θέλουν χρησιμοποιώντας τα γραπτά μηνύματα μέσω του κινητού τηλεφώνου της.

Οι χρήστες του Twitter στην Τουρκία ανέφεραν εκτεταμένες διακοπές τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, λίγες ώρες αφότου ο τούρκος πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε να κλείσει αυτή την γνωστή πλατφόρμα των social media.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου