Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΑΠΟ ΚΤΗΝΩΔΗ ΑΓΕΛΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ

 

viasmos3


ΣΟΚ προκαλεί η είδηση ξυλοδαρμού και βιασμού 27χρονης νεαρής στην Αττική…
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Makeleio.gr χθες το πρωί στις 08:40 καταγγέλθηκε ότι στο 28ο χιλιόμετρο Βάρης Κορωπίου άγνωστοι απομόνωσαν 27χρονη κοπέλα και αφού την ξυλοκόπησαν την βίασαν.
Η κοπέλα επικοινώνησε άμεσα με τους οικείους της και το θέμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου.
Άρχισαν εκτεταμένες αναζητήσεις με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών και από χθες έχουν προσαχθεί πάνω από 50 άτομα όπου ακολουθείτε η διαδικασία της αναγνώρισης.
Το περιστατικό δεν ανακοινώθηκε από την Αστυνομία στο πλαίσιο της συγκάλυψης των αλλοδαπών στην χώρα μας.
Την ευθύνη γι’ αυτό την έχουν ο κύριος Δένδιας καθώς και όλη η κυβέρνηση των δοσίλογων.
ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ: 17:30 29-3-2014
Πολίτες που επικοινωνούν με την Ασφάλεια Κορωπίου δεν τους ενημερώνουν για την υπόθεση. Ο πολίτης έχει έννομο συμφέρον για λόγους δημοσίου συμφέροντος να πληροφορηθεί την αλήθεια και όχι να κατευναστεί με μισόλογα.  Η αστυνομία κατά ανεπίτρεπτο τρόπο και για λόγο που είναι πια πασιφανής-για να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη του στην ανύπαρκτη αστυνόμευση της περιοχής-δεν λέει την αλήθεια και δεν ανακοινώνει το συμβάν.
Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να επικοινωνεί με τα τοπικά τμήματα ώστε να ενημερώνεται για το συμβαίνει στην πόρτα του. Εαν δεν μπορεί να μας προστατέψει η αστυνομία πρέπει να το γνωρίζουμε.
Τηλ επικοινωνίας με Ασφάλεια Κορωπίου 210-6627045(Να παίρνετε τηλέφωνο λέγοντας ότι το διαβάσατε στο  ΜΑΚΕΛΕΙΟ και να ρωτάτε τι έχει συμβεί. Οι αξιωματικοί έχουν την υποχρέωση να σας ενημερώσουν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου