Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Πρωτοφανής αγριότητα: βίασαν επανειλημμένα 5χρονο κοριτσάκι στην τουαλέτα τζαμιού στην Ξάνθη – Δράστες ο θείος της, ο ξάδερφός της κι ένας φίλος του!

 


- Η σοκαριστική υπόθεση με το βιασμό 5χρονου κοριτσιού έφτασε στην ελληνική Δικαιοσύνη
- Οι δράστες χρησιμοποίησαν ακόμη και ξύλα στα γεννητικά όργανα του παιδιού
- Όλα έγιναν στο τζαμί της Γλαύκη στην Ξάνθη
- Αρχικά οι υποψίες έπεσαν στον πατέρα της μικρής
- Αποδείχθηκε όμως πως δράστης ήταν ο αδερφός του πατέρα της και δυο ανήλικοι!
Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη πως 5χρονο κορίτσι έπεσε δυο φορές θύμα βιασμού από τον αδερφό του πατέρα της, τον 12χρονο πρώτη της ξάδερφο και έναν φίλο του, μέσα στις τουαλέτες του τζαμιού στη Γλαύκη της Ξάνθης.
Όλα έγιναν τον Αύγουστο του 2010 όμως μέχρι σήμερα οι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Το θέμα έφτασε μέχρι τη Βουλή μετά από ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφιου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος επικαλείται δημοσίευμα σε θρακιώτικη ιστοσελίδα....

Την υπόθεση ερευνά η Δικαιοσύνη, προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου που διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Τα γεγονότα του πρωτοφανούς αγριότητας εγκλήματος
Τον Αύγουστο του 2010, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι βιάστηκε από τρεις δράστες στην τουαλέτα του τζαμιού της Γλαύκης.
Στο κείμενο της ερώτησης παρατίθενται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, σύμφωνα με τις οποίες ο βιασμός ήταν ο δεύτερος κατά σειρά σε βάρος του πεντάχρονου κοριτσιού και οι δράστες χρησιμοποίησαν ακόμη και ξύλα στα γεννητικά όργανα του παιδιού με πρωτοφανή αγριότητα και σαδισμό.
Παιδοψυχίατρος που εξέτασε το παιδί επιβεβαίωσε τα εγκλήματα του βιασμού. Όπως εξάλλου παρατίθεται στο κείμενο, στην αρχή θεωρήθηκε πρωταγωνιστής της άγριας εγκληματικής πράξης ο πατέρας του παιδιού, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι οι δράστες του βιασμού ήταν ο αδελφός του (θείος της μικρής) με δύο ακόμη ανήλικους, ο ένας ηλικίας 12 ετών (γιος του) και ο άλλος φίλος του.
Για την υπόθεση, όπως προκύπτει από την απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες, η μία το 2013 και η δεύτερη το 2014, οι οποίες εκκρεμούν όμως στην ανάκριση.
Με την πρώτη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για την πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της ηθικής αυτουργίας στην πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση και της αποπλάνησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση.
Με τη δεύτερη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ΄ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ΄ εξακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου