Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μπαλτάκος: Δεν με ενδιαφέρουν αριστερές ονειρώξεις και Διεθνής Αμνηστία

 

 

Παπαδημούλης: Υβρίδιο των υπολειμμάτων της ΠΟΛΑΝ και του Καρατζαφέρη η Ν.Δ.

«Αντικομμουνιστής» δηλώνει ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, περνώντας στην αντεπίθεση μετά την απόσυρση του επίμαχου άρθρου για την απέλαση μεταναστών σε περιπτώσεις ψευδούς καταγγελίας ρατσιστικής βίας.

«Οι καταγγελίες περί ρατσιστικής βίας στο Φαρμακονήσι ήταν ψευδείς», είπε ο γγ της κυβέρνησης στον Alpha 9,89 και τόνισε: «Πάμε να αναδείξουμε τη φωνή των αστυνομικών και των λιμενικών, που πέφτουν θύματα ψευδών ομολογιών των λαθρομεταναστών».

Ο κ. Μπαλτάκος είπε επίσης πώς «δεν μπορούμε να νοιαζόμαστε μόνο για τα συμφέροντα των μεταναστών», επισημαίνοντας ότι δεν τον απασχολεί τι λέει η Διεθνής Αμνηστία, ενώ έκανε λόγο και για «αριστερές ονειρώξεις», με αφορμή τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.

«Αστυνομικοί και λιμενικοί είναι το υποστύλωμα του κράτους. Αν η αριστερά πιστεύει ότι το κράτος είναι αστικό ας το ανατρέψει!» κατέληξε ο κ. Μπαλτάκος.

Οργισμένη απάντηση Παπαδημούλη

«Ο κ. Μπαλτάκος εννοεί ότι οι κύριοι Γρηγοράκος και Κουκουλόπουλος από το ΠΑΣΟΚ είναι με τους Σομαλούς μαφιόζους»; διερωτήθηκε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας αμέσως μετά στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι είναι πολύ επικίνδυνο ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου να μιλάει με γλώσσα που θυμίζει Χρυσαυγίτη.

«Αυτά τα δεν με ενδιαφέρει τι λέει η Διεθνής Αμνηστία έχω να τα ακούσω από την εποχή του Παττακού. Λυπάμαι που το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει σήμερα μια μορφή που αποτελεί υβρίδιο των υπολλειμμάτων της ΠΟΛΑΝ και του Καρατζαφέρη», πρόσθεσε.
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου