Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΡ ΛΙΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ!!!




ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΑΦΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


Η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο πρωτοσέλιδο της REAL NEWS, σύμφωνα με το οποίο η μητέρα της έπαιρνε επίδομα... ανηλίκου για τη βουλευτή κόρη της!

Η μητέρα της Ζωής, είναι η γνωστή δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου, αντιπρόεδρος του ΕΣΡ.

Συγκεκριμένα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: "Η σημερινή εναντίον μου επίθεση της Real News αποδεικνύει ότι στο ούτως ή άλλως εντελώς ναρκοθετημένο πεδίο της ενημέρωσης λιγοστεύουν εκείνοι που δεν ενδίδουν στο να παίζουν πολιτικά παιχνίδια και να διακινούν εκβιασμούς με αποδέκτες όσους ενοχλούν το πολιτικό, οικονομικό, επιχειρηματικό, τραπεζικό και μιντιακό κατεστημένο.


Στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ο αναγνώστης δικαιούται να βρει τα σοβαρότερα θέματα για να ενημερωθεί. Ο αποπροσανατολισμός και η λασπολογία δεν μπορούν να υποκαθιστούν την είδηση.

Αντί άλλης απάντησης στο «θέμα» που φιλοξενεί (χωρίς έρευνα και διασταύρωση, φυσικά) στο πρωτοσέλιδό της η Real News, συνδέοντάς το μάλιστα με εμένα και διαφημίζοντάς το ως αποκάλυψη που δήθεν με αφορά, με φωτογραφίες και υποτιμητικά σχόλια, διατυπώνω το ερώτημα: γιατί συγκεκριμένα και σοβαρότατα θέματα που αφορούν το δημόσιο συμφέρον και εγείρουν μείζον δημόσιο ενδιαφέρον και απασχόλησαν το Κοινοβούλιο δεν έγιναν ποτέ πρωτοσέλιδο και δεν πέρασαν ούτε «στα ψιλά γράμματα»;

Προσωπικά δεν πρόκειται να ενδώσω σε κανέναν εκβιασμό, μιντιακό, πολιτικό ή άλλο, από όπου κι αν προέρχεται. Θα συνεχίσω να κάνω το καθήκον μου, όπως επιβάλλει η συνείδησή μου και όπως υποχρεούμαι απέναντι στους πολίτες.

Προς τους υπευθύνους της Real, που επέλεξαν αυτό το «κάτω από τη μέση» χτύπημα, χωρίς να μπουν στον κόπο ούτε καν να διασταυρώσουν αυτά που γράφουν και διαφημίζουν, για να επιτύχουν «ευκαιρίας δοθείσης», «με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια», λέω τα εξής:

Κύριοι, η πολιτική κριτική επί πραγματικών γεγονότων που αφορούν τη δημόσια σφαίρα, είναι ευπρόσδεκτη και επιβεβλημένη. Το να επιχειρείτε, όμως, να με χτυπήσετε πολιτικά, για ένα θέμα με το οποίο δεν έχω σχέση και το οποίο παρουσιάζετε μονομερώς, διαστρεβλώνοντας τις πτυχές του, παραπληροφορώντας το κοινό και συκοφαντώντας, χωρίς καν να επιχειρήσετε να διασταυρώσετε, δεν είναι δημοσιογραφία. Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιου είδους χτυπήματα είχα συνηθίσει από τις πρώτες ημέρες της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ. Δεν περίμενα, όμως, ότι θα έφθανε να υιοθετήσει αυτές τις πρακτικές η εφημερίδα σας."


communenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου