Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΑΓΕΛΗ...ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕ 87 ΧΡΟΝΟ ΠΑΠΠΟΥ!



Δε σεβάστηκαν τα 87 του χρόνια, δε φοβήθηκαν τους γείτονες, δε λυπήθηκαν και δεν υπολόγισαν τίποτα. Σαν μια αγέλη, επιτέθηκαν και λήστεψαν το θύμα τους.
Ο λόγος για εννέα τσιγγάνους που χτύπησαν έναν ηλικιωμένο στη γειτονιά του Αγ. Σπυρίδωνα στον Πύργο, το πρωί της Τρίτης (18-03-2014).

Οι δράστες έφτασαν να χτυπήσουν τον 87χρονο και να σκίσουν το παντελόνι του προκειμένου να αρπάξουν τα χρήματα που υπήρχαν στην τσέπη του. Περίπου στις 11.30 το πρωί, ο 87χρονος εκινείτο με το ποδήλατό του στην περιοχή του Αγ. Σπυρίδωνα, προς το Ροφιά, όταν έφτασε στο σπίτι της κόρης του, για να προβεί σε κάποιες εργασίες.

Η «αγέλη» των τσιγγάνων ερχόταν πεζή από την περιοχή της Κεραίας όπου υπάρχει καταυλισμός τους. Σύμφωνα με το lialive.gr, με μανία του επιτέθηκαν, τον πέταξαν κάτω από το ποδήλατο και τον χτύπησαν. Άρχισαν να του τραβούν το παντελόνι και να του σκίζουν τις τσέπες για να βρουν χρήματα. Τελικά εντόπισαν το ποσό των 170 ευρώ, το οποίο τους ήταν αρκετό για να φύγουν τρέχοντας και να εγκαταλείψουν πίσω το θύμα τους αβοήθητο.

Οι δράστες σκορπίστηκαν σε μικρότερες ομάδες και χάθηκαν μέσα στην πόλη. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και άλλες υπηρεσίες της ΑΔ Ηλείας, που ξεκίνησαν αναζητήσεις των δραστών, βάσει των πρώτων περιγραφών που υπήρξαν. Οι πρώτοι δύο δράστες συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης έξω από το κτίριο δημοτικών υπηρεσιών στη συμβολή των οδών Πατρών και Τ. Πετροπούλου.

Προσήχθησαν στην Ασφάλεια και μετά από λίγο προέκυψε και η ταυτότητα των άλλων εφτά δραστών. Από αυτούς εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις. Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 18 και 20 ετών, καθώς και τέσσερις γυναίκες, μια 27 ετών και τρεις ανήλικες ηλικίας 13, 14 και 16 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου