Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΕ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: «ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»...!!!



Μιλώντας το Σάββατο στην ιδιαίτερη πατρίδα του στα Χανιά, από όπου άρχισε την περιοδεία του ανά την Ελλάδα εν όψει των Ευρωεκλογών, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την ομιλία του έδωσε τον λόγο σε πολλούς πολίτες, προκειμένου να του υποβάλουν ερωτήματα. Στο ερώτημα ενός πολίτη των Χανίων, ο οποίος δεν έκρυψε την προτίμησή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, για το ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από «το Ποτάμι», ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε: «Φέρε μου πρώτα τα ένσημα του αρχηγού σου (σ.σ. εννοώντας τον Τσίπρα) και μετά μιλάμε για συμφέροντα».

Στη συγκέντρωση του Σταύρου Θεοδωράκη στα Χανιά έδωσαν το «παρών» πάνω από 1.200 άνθρωποι, αριθμός που θεωρείται εντυπωσιακός για μία νέα πολιτική κίνηση χωρίς ακόμη δομές και οργανωτική επάρκεια. Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι εργάζεται από 16 ετών και πως ότι κατάφερε στη ζωή του το κατάφερε μόνος του χωρίς αναφορές σε οικογένειες και πολιτικές δράσεις.

«Κάποιοι προσπαθούν να με φοβίσουν αυτές τις μέρες: που μπλέκεις, με ποιους πας να τα βάλεις, αυτός ο τόπος δεν αλλάζει, υπάρχουν συμφέροντα, και την ανάσα σου θα παρακολουθούν κι αν ανασαίνεις λάθος, θα σε καταγγέλλουν. Λοιπόν, οι κουζουλοί κρητικοί δεν φοβούνται και είναι μεγάλη η γοητεία να ξεκινάς από το μηδέν», υποστήριξε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ακολούθως υπογράμμισε ότι δεν έχουνε να θρέψουνε κανέναν κομματικό μηχανισμό, καμία συντεχνία – κανένα συμφέρον. «Και έχουμε μια πρόταση για τα κόμματα: Να σκίσουνε τα προγράμματα τους, να σκίσουν τις ψεύτικες υποσχέσεις, αυτά που τους γράφουν οι διαφημιστές πριν τις εκλογές για να τις καταπατήσουν αμέσως μετά τις εκλογές. Να φτιάξουμε ένα εθνικό σχέδιο δράσης».

Αύριο, Κυριακή, ο Σταύρος Θεοδωράκης, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Κρήτη θα επισκεφθεί το Ηράκλειο.

iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου