Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ MALAYSIAN AIRLINES




 
 

Μετέφερε 239 επιβάτες

Η αεροπορική εταιρεία Malaysia Airlines έχασε επαφή με ένα από τα αεροσκάφη της, τύπου Boeing 777-200, στο οποίο επιβαίνουν 239 άτομα με προορισμό το Πεκίνο, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.

«Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ στις 00:41 (16:41 GMT Παρασκευή) και έχασε επαφή με τον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας δύο ώρες αργότερα», είπε στο γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων ένας υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας υπό τον όρο της ανωνυμίας. «Έχουμε οργανώσει μια ομάδα αναζήτησης για τον εντοπισμό του αεροπλάνου», είπε.

Όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ, η Malaysia Airlines ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι η πτήση MH370 μετέφερε συνολικά 227 επιβάτες, μεταξύ των οποίων και 2 βρέφη και 12 μέλη του πληρώματος. Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι 158 εκ των επιβατών είναι Κινέζοι.

«Λυπούμαστε βαθύτατα που χάσαμε κάθε επαφή με την πτήση MH370, η οποία αναχώρησε από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο», δήλωσε ανώτερο στέλεχος της εταιρείας. «Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι να συνεργαστούμε με τις αρχές και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για τον εντοπισμό του αεροσκάφους. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους επιβάτες, το πλήρωμα και τις οικογένειές τους».
 
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου