Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ... ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ...!!!Ανυποχώρητη είναι η Ρωσία που αρνείται να κάνει οποιαδήποτε διαπραγματεύση για την Κριμαία, με τον ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας να στέλνει τελεσίγραφο στις ουκρανικές δυνάμεις να παραδοθούν μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης, σε διαφορετική περίπτωση θα επιτεθεί ο στρατός.

Το τελεσίγραφο, αναφέρει το Interfax, εκδόθηκε από τον Αλεξάντερ Βίτκο τον διοικητή του στόλου. "Αν δεν παραδοθούν πριν τις 05:00 αύριο, θα ξεκινήσει μια πραγματική επίθεση εναντίον των μονάδων και των μεραρχιών των ενόπλων δυνάμεων σε ολόκληρη την Κριμαία", δήλωσε η πηγή αυτή του υπουργείου Άμυνας.

Το ουκρανικό υπουργείο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τις πληροφορίες αυτές, ενώ δεν έχει υπάρξει σχόλιο προς το παρόν από τον ρωσικό Στόλο της Μαύρης Θάλασσας ο οποίος ελλιμενίζεται στην Κριμαία.

Στη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών δέκα ρωσικά πολεμικά ελικόπτερα και οκτώ μεταγωγικά αεροσκάφη έχουν προσγειωθεί στην Κριμαία, χωρίς να έχουν ενημερωθεί σχετικά οι ουκρανικές αρχές, σε παραβίαση των συμφωνιών μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας για το καθεστώς του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας που προβλέπουν ότι το Κίεβο θα πρέπει να ενημερώνεται 72 ώρες πριν οποιαδήποτε μετακίνηση στρατευμάτων.

Από την 1η Μαρτίου τέσσερα ρωσικά πολεμικά πλοία του Στόλου της Βαλτικής έχουν επίσης αφιχθεί στο λιμάνι της Σεβαστούπολης, σύμφωνα πάντα με τους ουκρανούς συνοριοφύλακες.

Παράλληλα, 3.000 Ουκρανοί στρατιώτες αυτομόλησαν και ενσωματώθηκαν στο ρωσικό στρατό, ενώ ήδη οκτώ πόλεις έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να αποσχιστούν και να ενταχθούν στη Ρωσία.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έχει δώσει εντολή να χτιστεί άμεσα μια γέφυρα που θα ενώνει τα στενά μεταξύ Κριμαίας - Ρωσίας, ώστε να υπάρξει και “γεωγραφική” σύνδεση μεταξύ τους. newsit.gr