Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΑΖΕΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!

Δωρεάν μασέλες υπόσχεται στους ηλικιωμένους ο Μπερλουσκόνι
 
ΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ ΡΕ ΣΥΛΒΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
 
Παροχές που φτάνουν μέχρι και τη δωρεάν παροχή μασέλας φτάνουν οι προεκλογικές υποσχέσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με την προϋπόθεση ότι θα καταφέρει να επανέλθει στην εξουσία.

Ο Μπερλουσκόνι, με επιστολή του η οποία κοινοποιήθηκε και στους κομματικούς υπεύθυνους του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, υπόσχεται και πάλι παροχές στους Ιταλούς συνταξιούχους.
Όπως λέει, θεωρεί ότι οι ηλικιωμένοι πρέπει να ξαναρχίσουν να ενδιαφέρονται με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο για την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα της χώρας τους.

Ο πρώην Καβαλιέρε, όπως αναφέρει στην επιστολή του, σε περίπτωση που καταφέρει να επιστρέψει στην εξουσία, δεσμεύεται:
-να αυξήσει στα χίλια ευρώ την κατώτατη σύνταξη
- να καταργήσει τον φόρο κληρονομιάς και τον φόρο πρώτης κατοικίας.
-να εξασφαλίσει δωρεάν οδοντοστοιχίες στους ηλικιωμένους, μια επίσκεψη τον μήνα στον κτηνίατρο για τα κατοικίδια ζώα τους χωρίς οικονομική επιβάρυνση , αλλά και δωρεάν εισιτήρια για τον κινηματογράφο και για κοντινές διαδρομές με τραίνο.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί σχολιαστές, ο Mister TV, με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να συγκινήσει την κατηγορία που έως τώρα φάνηκε να τον στηρίζει με μεγαλύτερη πεποίθηση, εκείνη των συνταξιούχων.
Μια κίνηση με την οποία επιχειρεί να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματός του, Φόρτσα Ιτάλια, τα οποία, στα διάφορα γκάλοπ που αφορούν την πρόθεση ψήφου, δεν ξεπερνούν, τους τελευταίους μήνες το 16%.

Το κόμμα του Μπερλουσκόνι, στο τέλος του μηνός πρόκειται να οργανώσει, παράλληλα, σειρά εκδηλώσεων και πολιτικών πρωτοβουλιών, σε όλη την Ιταλία, για να προσπαθήσει να ενισχύσει το προφίλ της ιταλικής κεντροδεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου