Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Κλαίω! Δείτε ποιον κατεβάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες


 

Δηλαδή εντάξει με τα κομματικά συνοικέσια, αλλά νομίζω πως αυτό παραπάει!


Τον Μάρκο Μπόλαρη τον σέβομαι, τον υπολήπτομαι και τον εκτιμώ. Αλλά νομίζω πως η απόγνωση στον πολιτικό κάνει μπαμ και τον εκθέτει.

Αλλά ας δούμε πρώτα όμως το βιογραφικό του όπως υπάρχει στην (καταπράσινη) προσωπική του ιστοσελίδα:

O Μάρκος Μπόλαρης γεννήθηκε στα Σέρρας το 1958 και, μετά τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στο Πανεπιστήμιο Ρούσβελτ στο Σικάγο (Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση), ασχολήθηκε με τη δικηγορία.
Είναι παντρεμένος με τη συμβολαιογράφο Κυριακή Τζαμπαζίδου, με την οποία απέκτησε έξι παιδιά, τα 5 φοιτητές. Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Σερρών και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ενώ εκλέχτηκε και Νομαρχιακός Σύμβουλος Σερρών.
Εκλέγεται βουλευτής Σερρών από το 2004. Δραστηριοποιήθηκε στις Επιτροπές Μορφωτικών Υποθέσεων και Αποδήμου Ελληνισμού, καθώς και στις Ειδικές Κοινοβουλευτικές Επιτροπές για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στις υποθέσεις Βατοπεδίου και Παυλίδη.

Μετείχε ενεργά στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας και στις Επιτροπές Φιλίας με τα Κοινοβούλια της Φινλανδίας και Βουλγαρίας.

Εκλέχτηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ εισηγητής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας για την Παιδεία.

Εισηγήθηκε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ σειρά σημαντικών νομοθετημάτων, όπως <<Θέματα προσωπικού Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και άλλες διατάξεις>> (Ν. 3687/2008), <<Ίδρυση και λειτουργία κολεγίων και άλλες διατάξεις>> (Ν. 3696/2008) και <<Ρύθμιση θεμάτων του Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις>> (Αύγουστος 2009).

Ορίσθηκε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Α. Παπανδρέου ως Πολιτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης, ενώ συμμετείχε στον Επιτελικό Κύκλο <<Κράτος - Πολίτης - Αυτοδιοίκηση>> .
Μετά τις εκλογές του 2009 διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με αρμοδιότητες την Επιχειρησιακή Μονάδα Ανάπτυξης, τις Γενικές Γραμματείες Εμπορίου - Καταναλωτή και την Ειδική Γραμματεία Εποπτείας της Αγοράς. Παραιτήθηκε από Υφυπουργός το Σεπτέμβριο του 2010  όταν αποδέχθηκε την πρόταση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να είναι Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
Ήταν πρόεδρος της Ειδικής Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερεύνησε την υπόθεση των Γερμανικών υποβρυχίων.
Τον Ιούνιο του 2011 ορίσθηκε Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με αρμοδιότητες την Κοινωνική Πρόνοια και την Ψυχική Υγεία.



Μνημονιακός Υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου σε ψηφοδέλτιο του κόμματος που υποτίθεται πως πάει ενάντια στα μνημόνια, τα "σκίζει"! Ο άνθρωπος που σαν υπουργός υπεραμυνόταν την αναγκαιότητά τους! 
Νομίζω πως η συγκεκριμένη επιλογή εκθέτει σοβαρά και τους δύο πόλους αυτής της συμφωνίας. 


Χαζή Ξανθιά
 
taxalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου