Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Με Τσάνα κόντρα στη Σερβία

 

 
Το ματς κόντρα στα Νησιά Φερόε ήταν και το τελευταίο του Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών, αφού ο Ιταλός δεν θα κοουτσάρει στο φιλικό της Τρίτης (18/11) με τη Σερβία στα Χανιά όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.
 
Ο Ρανιέρι μαζί με τους συνεργάτες του πάνε... διακοπές μέχρι και το τέλος του 2014, ενώ τη θέση του τουλάχιστον για το φιλικό αναλαμβάνει ο Κώστας Τσάνας.

Ο νυν προπονητής της εθνικής ομάδας των Νέων μαζί με τον γυμναστή Νεκτάριο Πανταζή θα ταξιδέψουν στα Χανιά για τον αγώνα κόντρα στη Σερβία. Την ίδια ώρα ο Μιχάλης Ιορδανίδης θα αναλάβει χρέη προπονητή στην Εθνική ομάδα των Νέων για το τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται πως δόθηκε άδεια στον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας για το 2014.
Ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία (αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Τσάνας και υπηρεσιακού γυμναστή ο κ. Νεκτάριος Πανταζής, οι οποίοι θα μεταβούν στην Κατερίνη όπου βρίσκονται με την Εθνική Νέων απευθείας στα Χανιά. Προπονητής για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Ιορδανίδης".

sport.24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου