Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης: 23χρονος μαθητής Αλβανικής καταγωγής επιτέθηκε σε 15χρονη μαθήτρια επειδή... αρνήθηκε να κάνει αποχή!

         
 
2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης: 23χρονος μαθητής Αλβανικής καταγωγής επιτέθηκε σε 15χρονη μαθήτρια επειδή... αρνήθηκε να κάνει αποχή!
 
Περιστατικό ενδοσχολικής βίας στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης.
 
Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης αποφάσισαν να κάνουν αποχή. Την επόμενη ημέρα Τρίτη 4 Νοεμβρίου, οι μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν στην αποχή, αποβλήθηκαν για την "πρωτοβουλία" τους αυτή από τη διεύθυνση του σχολείου.
Το γεγονός αυτό στάθηκε η αφορμή για έναν 23χρονο μαθητής Αλβανικής καταγωγής να τον κάνει "έξαλο" και να επιτεθεί σε 15χρονη συμμαθήτριά του επειδή αυτή δε συμμετείχε στην αποχή της τάξης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kozaniLife.gr, ο 23χρονος της επιτέθηκε τόσο φραστικά όσο και σωματικά, χειροδικώντας και εκτοξεύοντας βιβλία, θρανία και ότι άλλο έβρισκε μπροστά του! Η 15χρονη μαθήτρια σοκαρισμένη, ενημέρωσε άμεσα τη μητέρα της για το συμβάν.
Η προσπάθεια του Διευθυντή του σχολείου να συμβιβάσει τους μαθητές ήταν άκαρπη, μιας και η μητέρα του κοριτσιού θέλοντας να προστατέψει το παιδί της, ακολούθησε τη νομική οδό.
Ο 23χρονος μαθητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Ανακριτή Κοζάνης στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, πήρε προθεσμία ως την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου για να απολογηθεί.
Τον ξυλοδαρμό της 15χρονης μαθήτριας, βεβαιώνει εγγράφως το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με αναφορά για τραύματα στο κεφάλι.
 
Ν.Σ. για το kozaniLife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου