Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Σε Κόρινθο και Πέλλα τα «χρυσά» δελτία του Τζόκερ

 

Έπαιξαν 10 και 11 ευρώ και κέρδισαν 9 εκατ. ο καθένας - Οι αριθμοί δεν ήταν καν δικοί τους

Όνομα και πράγμα αποδείχτηκε το πρακτορείο του Κωνσταντίνου Μπαμπεδάκη στη Κόρινθο «Γούρικο» αφού εκεί παίχτηκε το ένα από τα δύο «χρυσά» δελτία της χθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ, που μοίρασε συνολικά περίπου 18,4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κάτοχος του πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Κόρινθο, Κωνσταντίνος Μπαμπεδάκης, μίλησε στον Βήμα Fm δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει τον κάτοχο του δελτίου, ενώ τόνισε πως «ο υπερτυχερός έπαιξε συνολικά 10 ευρώ, δηλαδή 20 στήλες. Το μεγαλύτερο ποσό που παίχτηκε στο πρακτορείο ήταν 100 ευρώ. Αυτό που μου είπαν από τον ΟΠΑΠ είναι πως το συγκεκριμένο δελτίο ήταν με τυχαία επιλογή, δηλαδή δεν ήταν δικής του έμπνευσης τα νούμερα». Θυμάται μαζί με τον πατέρα του τον Γιάννη ότι το πρακτορείο είχε δώσει και στο παρελθόν μεγάλα ποσά όπως 40 εκατ. δραχμές στο ΛΟΤΟ και 15 εκατ. δραχμές στο ΠΡΩΤΟ.

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι «για αυτό και το πρακτορείο μας ονομάζεται «το Γούρικο». Τελευταία φορά που είχαμε ανάλογη επιτυχία ήταν το 1986, όταν και δώσαμε 40 εκατ. δραχμές. Καθημερινά, όμως, κερδίζονται μικροποσά από το ΚΙΝΟ στο πρακτορείο μας.

Έκπληκτος αλλά ταυτόχρονα και χαρούμενος δηλώνει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ στο χωριό Γαλατάδες της Πέλλας, εκεί όπου παίχτηκε το δεύτερο «χρυσό» δελτία της χθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ.

Με ένα τυποποιημένο δελτίο από το πρακτορείο, αξίας μόλις 11 ευρώ, ο μεγάλος υπερτυχερός από το χωριό αυτό της Πέλλας κατάφερε να εξασφαλίσει 9,2 εκατομμύρια ευρώ!

«Θα μού κοπεί το αίμα» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παραολυμπιονίκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας Αναστάσιος Τσίου που μαζί με την αδελφή του Αναστασία είναι οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου.

Από χθες, όλο το χωριό κινείται στους ρυθμούς του τυχερού παιχνιδιού, ενώ το τηλέφωνο στο πρακτορείο χτυπάει αδιάκοπα από φίλους που θέλουν να συγχαρούν τον Αναστάσιο Τσίου και την αδελφή του αλλά και να μάθουν ποιος είναι ο μεγάλος υπερτυχερός!

«Όλο το χωριό μπορεί να ζήσει μ' αυτό το ποσό» σημείωσε ο Αναστάσιος Τσίου, ο οποίος περιμένει με αγωνία τον «χρυσό» νικητή στο πρακτορείο του. Ωστόσο, πιθανολογεί πως η «αποκάλυψή» του θα γίνει μέσω δικηγόρου.

Όσο για την «ταυτότητα» του νικητή, ο Αναστάσιος Τσίου δεν είναι βέβαιος για ποιον πρόκειται. Μπορεί να είναι κάποιος με αγροτική ζωή, όπως οι περισσότεροι στην περιοχή ή ένας πιτσιρικάς που μαζί με τη μαμά του ή τον μπαμπά του ήρθε και έπαιξε το δελτίο, επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου