Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Παγκόσμιος σάλος! Η NASA διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση από τον Διεθνή Σταθμό μετά την εμφάνιση ΑΤΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση στα social media ενός βίντεο το οποίο, όπως υποστηρίζεται,προέρχεται από τη 
NASA και αφορά πλάνα από τη live μετάδοση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Το βίντεο δείχνει ένα μεγάλο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας (UFO) να εμφανίζεται στον ορίζοντα και αφού γίνεται καθαρά ορατό για λίγα δευτερόλεπτα, η NASA «κόβει» την απευθείας μετάδοση, προκαλώντας ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.
Δείτε το βίντεο που έχει ξεσηκώσει τα social media…
Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από γνωστό -στον συγκεκριμένο χώρο- Βρετανό κυνηγό UFO, ο οποίος ανέφερε ότι η στάση της NASA είναι ιδιαιτέρως ύποπτη, ενώ κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο παρελθόν. Ο Τζον Κράντικ δήλωσε στα βρετανικά ΜΜΕ ότι ποτέ ξανά δεν έχει αντικρίσει κάτι τόσο ξεκάθαρο και μεγάλο. «Παρακολουθώ το live feed της NASA εδώ και χρόνια, αλλά ποτέ δεν είχα δει κάτι ανάλογο», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση μετά από 35 δευτερόλεπτα, τα οποία ωστόσο, ήταν υπεραρκετά ώστε να καταγραφούν από τους φανατικούς στο θέμα των εξωγήινων και του διαστήματος. Η είδηση εξαπλώθηκε με ταχύτατο ρυθμό σε όλον τον κόσμο και ήδη απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους, επαναφέροντας τις συζητήσεις για τη ζωή εκτός πλανήτη, πολύ δε περισσότερο για το αν υπάρχουν «επισκέπτες» στη Γη ή όχι.
Πριν λίγες ημέρες είχε ανακινηθεί εκ νέου θέμα, καθώς ένα ακόμη βίντεο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό είχε κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, προκαλώντας πληθώρα ερωτηματικών και αντιδράσεων.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου