Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ο Α.Σώρρας νοίκιαζε φουσκωτά παιχνίδια σε παιδότοπους πριν γίνει... εθνικός σωτήρας



Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τις δραστηριότητες του Αρτέμη Σώρρα, με αφορμή τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου 
Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία από τον οπαδό του Χρήστο Μπαλαντίνα.
Οπως παρουσιάστηκε σε ρεπορτάζ στο κανάλι «Ε», η πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα του αρχηγού του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» ήταν ενοικαστής φουσκωτών παχνιδιών σε υπαίθριους παιδότοπους σε περιοχές της Αχαΐας, και ιδιαίτερα σε παραλίες, που το καλοκαίρι είναι οικογενειακά θέρετρα. Αυτή του η δραστηριότητα κράτησε μέχρι το 2003, όταν και αποφάσισε να επεκταθεί.
Τι έκανε; Ανοιξε μια επιχείρηση που -εκτός από την ενοικίαση των φουσκωτών παιχνιδιών- εισήγαγε φορτηγά αυτοκίνητα και βαρέα αγροτικά μηχανήματα (εκσκαφείς, μπετονιέρες κ.λπ.). Αυτή η επιχείρηση άντεξε μέχρι το 2010, όταν και έκλεισε. Σύμφωνα μάλιστα με τον ιδιοκτήτη που του νοίκιαζε το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν η επιχείρησή του, όταν πια αυτή έκλεισε ο Αρτέμης Σώρρας τού χρώσταγε κάποια μισθώματα. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου κατάφερε να δικαιωθεί δικαστικά και να πάρει τα χρήματά του.
Οπως αναφέρθηκε μάλιστα, από το 2010 και μετά ο Αρτέμης Σώρρας «χάθηκε» από την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας και... μετακόμισε στην Αθήνα, όπου έγινε γνωστός ως κάτοχος μετοχών μεγάλης αξίας, ενώ πιο δυναμικά εμφανίστηκε, ως γνωστόν, το 2013, σε πανελλήνιο επίπεδο πια, ως εκπρόσωπος Ελλήνων ομογενών που κατέχουν τίτλους πολύ μεγάλης αξίας στα χέρια τους.
Οπως επίσης αναφέρθηκε, ο Αρτέμης Σώρρας προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, καθώς έχει έναν αδερφό και τρεις αδερφές.

spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου