Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΡΕ ΤΙ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ!...ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ!!!







ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ Ο ΤΥΠΟΣ!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΕ! :)


Ήταν μια από τις... αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη “ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ”. Το μετάλλιό του, που “αποδεικνύει” πως είναι ήρωας της Ρωσίας.



Ο επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις” δεν εξήγησε πως το συγκεκριμένο παράσημο βρέθηκε στην κατοχή του. Η ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr που αποδομεί διάφορες ψευδείς ειδήσεις που εμφανίζονται σε ελληνικές ενημερωτικές ιστοσελίδες, ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη υπόθεση και φαίνεται πως βρήκε την... άκρη.






Όπως εξηγεί η ιστοσελίδα, το εν λόγω παράσημο -φυσικά- δεν υπάρχει στη λίστα με τα παράσημα του ρωσικού κράτους.

Αντίθετα πρόκειται για αναμνηστικό επετειακό μετάλλιο, για τα 70 χρόνια της αντιφασιστικής νίκης στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, που απονέμεται σε στρατιώτες και στο πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της ΕΣΣΔ για τη συμμετοχή τους στον πόλεμο.





Αυτό με τη σειρά του σημαίνει, πως αν το μετάλλιο έχει απονεμηθεί στον Αρτέμη Σώρρα τότε όχι μόνο κατά τη διάρκεια του Β' ΠΠ βρισκόταν σε μάχιμη ηλικία (δηλαδή περίπου 20 ετών το 1945) αλλά και ότι συμμετείχε σ' αυτόν από τις γραμμές του Κόκκινου Στρατού. 




Θα έπρεπε λοιπόν ο επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις” να πλησιάζει σήμερα τα 100 του χρόνια. Αν η αλήθεια είναι αυτή, αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται σε εντυπωσιακή φυσική κατάσταση για την ηλικία του.

Σε αντίθετη περίπτωση, το μετάλλιο που παρουσίασε στην τηλεόραση είναι προφανώς αγορασμένο από το διαδίκτυο και πρόκειται για αντίγραφο που έχει εκδώσει το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσίας.

ΠΗΓΗ: ellinikahoaxes
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου