Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

«Τα έψαλε» ο Πανούσης στην κυβέρνηση, αλλά η Αυλωνίτου άκουγε... Πλούταρχο


Αιχμές για τους κυβερνώντες από τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη - Προτίμησε τον «λουλουδοπόλεμο» η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ


Αιχμές στους κυβερνώντες από τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, κέφι στο «πρώτο τραπέζι-πίστα» από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ελένη Αυλωνίτου, χορό, λουλούδια και βραβεύσεις περιελάμβανε η ετήσια κοπή της πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλληλων Νοτιοανατολικής Αττικής σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. 

«Ψυχή» της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΕΑΥΝΑ, κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατάφερε να συγκεντρώσει πλήθος αστυνομικών, αλλά και προσώπων από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Γιάννης Πανούσης με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλληλων Νοτιοανατολικής Αττικής


«Ηχηρή» ήταν η απουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι τελευταία στιγμή ενημέρωσαν πως τελικά δεν θα παραστούν, δημιουργώντας ερωτήματα και συνειρμούς στους αστυνομικούς ότι ίσως η απουσία έχει να κάνει με την παρουσία του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.

Τους εκπροσώπησε, όπως είπε, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Δημήτρης Αναγνωστάκης ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Μίμης Πλέσσας, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης -οι οποίοι βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στη μουσική και στην πάταξη της αρχαιοκαπηλίας- η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή, ο Πάνος Σόμπολος και άλλοι.

Με το γνωστό του στιλ και χιούμορ, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, όταν ανέβηκε για την κοπή της πίτας, άφησε σαφέστατες αιχμές κατά των κυβερνώντων, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το ζήτημα είναι ότι εμείς είμαστε εδώ και άλλοι είναι στην εξουσία και το ζήτημα είναι ότι έχουμε δίκιο και έχουν άδικο. Όμως, επειδή συμβαίνουν όλα αυτά, εγώ ένα κομμάτι θα το έκοβα και το κόβω γι' αυτούς στα ψηλά, που έχουν μάθει να καπηλεύονται την ενότητα και την αγάπη και αυτιά να ακούνε αυτά που λέμε».
Μία από τις παρουσίες της βραδιάς που συγκέντρωσε τα βλέμματα ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, η οποία από το πρώτο τραπέζι πίστα, συνοδευόμενη από συνεργάτες της, διασκέδασε με τα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυς Ζήνα μέχρι το ξημέρωμα.

Ντυμένη με ένα φλογερο κόκκινο βελουτέ σακάκι και μαύρο σύνολο, η ξανθιά βουλευτής, φανερά χαλαρή, έπινε βότκα πορτοκάλι και πετούσε λουλούδια στους τραγουδιστές, σιγοψιθυρίζοντας τα αγαπημένα της κομμάτια. 

Στο ίδιο κλίμα και οι συνεργάτες της, οι οποίοι έβγαζαν όλη τη βραδιά selfies με φόντο την πίστα, απολάμβαναν τα πούρα τους και μάλιστα δύο από αυτούς ανέβηκαν στην πίστα και για αρκετή ώρα έδειχναν να έχουν αφεθεί στο ρυθμό της μουσικής, χορεύοντας τσιφτετέλι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου