Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Πρέβεζα: Σε ΠΟΛΥ ... στενό κύκλο η ομιλία για τα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ. Θα χωρούσαν ΚΑΙ σε Ταξί. (φωτό)



Στο πλαίσιο  της πανελλαδικής πολιτικής εξόρμησης, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στον νομό Πρέβεζας...
 Έτσι, αφού το πρωινό του Σαββάτου συναντήθηκε με αθλητικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής, το απόγευμα, στις 6 μ.μ. παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης»  για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στις 7 μ.μ. ήταν ομιλητής στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο.
Στην συνέντευξη τύπου με τους δημοσιογράφους και εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, τον Υφυπουργό προλόγισε ο συντονιστής της ΝΕ του Σύριζα κ.Παπαδήμος, ενώ τον συνόδευσε ο τοπικός Βουλευτής του Σύριζα Κώστας Μπάρκας.Ο Υφυπουργός, όπως τόνισε και στην πρωινή του ομιλία στην συνάντηση που είχε στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, σκοπός της επισκέψεώς του στον Νομό δεν ήταν οι υποσχέσεις αλλά στοχευμένα, υλοποιήσιμα και εφικτά πράγματα. Έτσι, μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τύπου τόνισε πως η Περιφέρεια Ηπείρου αλλά και ο Νομός Πρέβεζας στερούνται υποδομών. Ενώ δήλωσε πως σε όλες του τις συναντήσεις με τους αυτοδιοικητικούς υπήρξε πνεύμα συναντίληψης.  Ενθαρρυντική η δήλωση του κ.Βασιλειάδη ότι "σύντομα θα εξαγγείλουμε έργα ότι τόσο στον Δήμο Πρέβεζας όσο και στον Δήμο Πάργας". Ενώ, με τους αυτοδιοικητικούς ανανέωσε το ραντεβού του στην Αθήνα σε 15 περίπου ημέρες. Επίσης ο κ. Βασιλειάδης, αναφέρθηκε γενικώς στα κακώς κείμενα των παρελθόντων ετών από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «Ένα χάος που δημιούργησαν και το πληρώνουμε, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στρεβλώσεις δεκαετιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου