Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Οι «πόζες» του Ακάρ με φόντο τα Ίμια στην επιχείρηση «θέατρο» των Τούρκων



Η επικοινωνιακή διαχείριση των εικόνων απο την επιχείρηση «θέατρο» των τούρκων στα Ιμια ήταν ο στόχος της τουρκικής κυβέρνησης. Γι' αυτό και οι φωτογραφίες και τα βίντεο δημοσιοποιήθηκαν αμέσως και επίσημα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες...
του militaire.gr, οι Τούρκοι είχαν στείλει κάμερες στην Αλικαρνασσό για να μαγνητοσκοπήσουν στην επιβίβαση του Τούρκου Αρχηγού ΕΔ Χ.Ακάρ στην πυραυλάκατο που συνόδευσε τα φουρκωτά μέχρι τα Ίμια.
Οι φωτογραφίες είναι από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας.











Tην ώρα που τα φουσκωτά έφθασαν στα Ίμια πάνω από τις βραχονησίδες πετούσε ελικόπτερο που μαγνητοσκοπούσε τα πάντα.

Πρόκειται ασφαλώς για πρόκληση που έχει το χαρακτήρα “ψυχολογικών επιχειρήσεων”. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί με τους Τούρκους. Ακόμη και να δούμε τον στρατηγό Ακάρ να ανεβαίνει στα Ίμια. Μόνο και μόνο για να προκαλέσει και να οδηγήσει την κατάσταση στ΄ άκρα.

Όλα τα σενάρια με την Τουρκία είναι πλέον ανοιχτά. Δεν πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ούτε με φόβο, ούτε με κόμπλεξ. Δεν πρέπει όμως και να “τσιμπήσουμε” εύκολα σ΄ όσα προσπαθεί να μας παρασύρει. Αυτή τη φορά τις εξελίξεις και την όποια κλιμάκωση της κατάστασης ΕΜΕΙΣ πρέπει να την ελέγχουμε.

Ας αφήσουμε τον Ακάρ και τους κομάντος του να κάνουν… γυρίσματα κι ας σπεύσουμε να κινηθούμε και σε διπλωματικό αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε,ούτε να υποτιμάμε ότι ο νόμος και το δίκαιο είναι με τη δική μας πλευρά. Αυτό συνεπάγεται ότι υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες,μέτρα και ενέργειες που επιβάλλονται να γίνουν σ΄όσους παραβαίνουν τη νομιμότητα.



ΠΗΓΗ: militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου