Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Αμετανόητοι οι 7 Αλβανοί Φαντάροι!



Αμετανόητοι οι 7 Αλβανοί Φαντάροι σήμερα 30.01.2017 στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων δήλωσαν ομόφωνα ότι η πράξη τους αυτή δεν ήταν τυχαία και ούτε αστεϊσμός, αφήνοντας άναυδο τον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου.

"Όλοι γεννηθήκαμε στην Αλβανία. Κανένας μας δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Αλβανοί. Αυτό που κάναμε ...θέλαμε και το κάναμε", δήλωσαν και οι επτά, αποκλείοντας έτσι το "ελαφρυντικό" του αστεϊσμού και της "πλάκας", όπως ισχυριζόταν πριν από λίγες ημέρες η μητέρα ενός από τους 7 φαντάρους στο κανάλι "Ε" στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, προσθέτοντας με αγονία ότι δήθεν το "παιδί (της) είναι ψυχολογικά χάλια και κλαίει διαρκώς".



Η πειθαρχική ποινή που τους επιβλήθηκε με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, είναι φυλάκιση πενήντα (50) ημερών, που είναι το ανώτατο όριο που μπορεί να επιβάλλει.
Η απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο Υπιουργείο Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας, δηλαδή σε 60 ημέρες φυλακή.
Τώρα στο Στρατοδικείο έχουν να αντιμετωπίσουν την ποινική κατηγορία της προσβολής του εθνόσημου, της στολής και της σημαίας (καθόσον φορούσαν το εθνόσημο κατά τη φωτογράφηση), αλλά και της προσβολής του στρατού σε βαθμό πλημμελήματος η οποία τιμωρείται με φυλάκιση έως και πέντε (5) έτη.
Η απόφασή τους να εμφανιστούν αμετανόητοι στο στρατοδικείο τους "αναβαθμίζει" σε "ήρωες" στους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα, αλλά και στην πατρίδα τους, αλλά και γενικά όπου υπάρχει αλβανικό στοιχείο π.χ. Κόσοβο και Σκόπια. 
Πηγή: Παραπολιτικά Ραδιόφωνο






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου