Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Νίκος Δένδιας: Θα μπορούσε και η ΝΔ να στηρίξει Μπουτάρη! EINAI ΙΔΙΟΙ! ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;




Ανοικτός και στη στήριξη τού Γιάννη Μπουτάρη στις επόμενες εκλογές για τον δήμο Θεσσαλονίκης εμφανίατηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τής ΝΔ, Νίκος Δένδιας.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1, λίγες ώρες μετά την προαναγγελία στήριξης Μπουτάρη από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι «αν και κατά 99% η ΝΔ θα στηρίξει δικό της υποψήφιο στη συμπρωτεύουσα, θα μπορούσε να συζητήσει τη στήριξη Μπουτάρη».


«Τη συζήτηση που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιάννη Μπουτάρη θα μπορούσαμε να την κάνουμε κι εμείς. Και με οποιονδήποτε έχει χαρακτηριστικά μιας Κεντροαριστεράς ανοικτής στην κοινωνία μπορεί η Νέα Δημοκρατία να συζητήσει. Εάν δεν το επιλέξει είναι θέμα δικό της, όμως δεν είναι μόνο κ. Τσίπρας που μπορεί να συζητά. Δεν υπάρχουν απόψεις που είναι μέσα στην Κεντροαριστερά κι εμείς δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί τους. Δεν γίνεται ο κ. Τσιπρας να έχει τη δυνατότητα να ελίσσεται σε όλο το πολιτικό σκηνικό και να κάνει γύρους δεξιά και αριστερά από τη Νέα Δημοκρατία και η Νέα Δημοκρατία, που είναι ένα κόμμα ευρύτερο από τον ΣΥΡΙΖΑ, να μην μπορεί να έχει ευρύτερους διαύλους επικοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου