Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Επέστρεψε στην Αδριανούπολη ο Τούρκος που είχε συλληφθεί στον Έβρο





Πίσω στην Τουρκία και την πόλη του, την Αδριανούπολη, επέστρεψε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, ο 38χρονος Τούρκος δημοτικός υπάλληλος Μουσά Αλερίκ, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στις Καστανιές από Έλληνες στρατιώτες, γιατί εισήλθε παράνομα στο ελληνικό έδαφος.
Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνταν για την υλοποίηση της δικαστικής απόφασης του Μονομελούςς Πλημμελειοδικείου Ορεστιάδας, το οποίο τον καταδίκασε σε 5μηνη φυλάκιση με αναστολή, χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ και διέταξε τη
διοικητική απέλαση του, ολοκληρώθηκαν από το δικηγορικό γραφείο του Χρήστου Καπετανίδη, που ανέλαβε την υπεράσπιση του και ελάχιστα λεπτά πριν τις 16:00 το απόγευμα απελάθηκε, όπως μεταδίδει το evros-news.gr.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ορεστιάδας τον παρέδωσαν στο Τελωνείο των Καστανεών σε Τούρκους συναδέρφους τους που βρισκόταν στην άλλη πλευρά και αυτοί αφού τον παρέλαβαν, τον οδήγησαν στο τουρκικό Τελωνείο. Τον συνόδευε και πήγε μαζί του στην Αδριανούπολη και ο δικηγόρος του κ.Καπετανίδης.
Στην τουρκική πλευρά περίμενε τον 38χρονο αρκετός κόσμος, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αδριανούπολης, τους αντιδημάρχους, άλλους τοπικούς επισήμους και παράγοντες και φυσικά τα μέλη της οικογένειας του. Πρώτος ο γιος του, που είχε βγει και έκανε δηλώσεις στα τουρκικά ΜΜΕ ότι συνελήφθη ο πατέρας του ως αντίποινα των Ελλήνων για τους δυο στρατιωτικούς, έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου