Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Έτσι ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΡΟΦΙΛ ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Κ.Μπακογιάννης! «Υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, της υιοθεσίας και της νομιμοποίησης της κάνναβης»..


Σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης είναι περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος ενώ οι 
«κακές γλώσσες» λένε ότι ετοιμάζεται για δήμαρχος Αθηναίων. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vice, κτίζοντας ένα διαφορετικό προφίλ και επιχειρώντας ανοίγματα σε άλλους κοινωνικούς χώρους εν όψει προφανώς και των μελλοντικών του κινήσεων, δήλωσε ότι είναι «φανατικά υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, της τεκνοθεσίας και υπέρ της νομιμοποιήσεως της κάνναβης».

Για το νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα το ψήφιζα. Είμαι φανατικά της άποψης πως ο μόνος νόμος είναι η αγάπη. Είμαι υπέρ και του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και της υιοθεσίας παιδιών. Αυτό που με προβληματίζει με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι η ηλικία, τα 15 χρόνια…»
 

Για το αν θα έκανε Gay Pride στην Λαμία: «Γιατί όχι; Γιατί μπορεί να γίνει στην Αθήνα και δεν μπορεί να γίνει στη Λαμία και στο Καρπενήσι; Κάτι το καινούργιο είναι λογικό να προκαλεί αντιδράσεις». 

Για την κουβέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους εξωγήινους: «Την τρόλαραν χωρίς να υπάρχει αύριο. Αυτό που προσπάθησε ήταν να μεταφέρει μια πραγματική ιστορία για κάτι που του είπε ένας ειδικός, για κάτι που αντιμετώπισε. Θέλετε να ξεφτιλίσουμε κάθε απάντηση με χαβαλέ και πλάκα;»

Για την αποποινικοποίηση της κάνναβης: «Είμαι φανατικά υπέρ της αποποινικοποίησης της μαριχουάνας για πάρα πολλούς λόγους. Όχι μόνο γιατί αντικειμενικά έχει αποδειχθεί ότι είναι λιγότερο επιβλαβής από αλκοόλ, όχι μόνο επειδή υπάρχει ένα οργανωμένο έγκλημα πίσω από τη διακίνηση της, αλλά και γιατί βλέπεις παιδιά που μπαίνουν για λίγα γραμμάρια στη φυλακή»….

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου