Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Αγόρασε την παρθενιά της και τον ερωτεύτηκε - Έρωτας φοιτήτριας ύψους 1,2 εκατ.Ευρώ (ΦΩΤΟ)




Μία ζουμερή, ερωτική ιστορία αποκάλυψε η Daily Mail.
Εικοσάχρονη 20χρονη Γαλλίδα φοιτήτρια, αφού πούλησε την παρθενιά της στο website «Cinderella Escorts», φαίνεται πως ερωτεύτηκε τον αγοραστή της. Η Jasmine, όπως είναι το όνομα της κοπέλας, πούλησε την παρθενιά της για 1,2 εκατομμύρια ευρώ σε έναν επιτυχημένο τραπεζίτη από την Wall Street, ο οποίος «κέρδισε» με την προσφορά του έναν DJ από το Λος Άντζελες και έναν μεγιστάνα ακινήτων από το Μόναχο.

Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε πως έχει μεγαλώσει σε οικογένεια βαθιά θρησκευόμενη και αρχικά σκόπευε να «φυλάξει» την παρθενιά της για την ημέρα του γάμου της, αλλά στη συχέχεια αποφάσισε να την πουλήσει, ώστε να καταφέρει να χρηματοδοτήσει τη δική της επιχείρηση και να έχει τη δυνατότητα να ταξιδεψει στον κόσμο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας: «Οι περισσότεροι άνθρωποι θα αντάλασσαν ένα εκατομμύριο για την πρώτη τους φορά αν μπορούσαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω. Είμαι χαρούμενη που πούλησα την παρθενιά μου και γνώρισα ήδη τον πελάτη. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν λίγο αγχωμένη αλλά τελικά πραγματικά τον συμπάθησα. Ήταν ευγενικός και με φρόντισε. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα συνεχίσουμε να βλεπόμαστε».

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον αγοραστή της παρθενιάς της, καθώς υποστήριξε πως: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αγάπη. Αρέσουμε πολύ ο ένας στον άλλον και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που ήμουν τυχερή όσον αφορά τον άντρα που αγόρασε την παρθενιά μου. Είναι έξυπνος, επιτυχημένος και μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες. Μπορεί να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο». Η 20χρονη, ακόμα, σχολίασε πως η οικογένεια και οι φίλοι της υποστήριξαν την επιλογή της.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος βγάζει σε δημοπρασία τις παρθενιές πελατών, ενώ η πιο ακριβή που έχει πωληθεί ως τώρα ήταν η παρθενιά μιας γυναίκας ονόματι Giselle, την οποία αγόρασε ένας επιχειρηματίας από το Αμπού Ντάμπι έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Όσο για τον τρόπο που προχωρούν οι δημοπρασίες, εκπρόσωπος του ιστότοπου υποστήριξε πως: «Μέρος της διαδικασίας είναι μια ιατρική εξέταση για να επιβεβαιωθεί πως η γυναίκα είναι παρθένα και πως δεν νοσεί από αφροδίσια νοσήματα, ενώ και ο αγοραστής μπορεί να ζητήσει μια δεύτερη εξέταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου