Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Παναθηναϊκός: Έρχεται -3 και για τον Εσιέν



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η 
εκδίκαση των καταγγελιών των Μάικλ Εσιέν και Μλάντεν Πέτριτς εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα προκύπτουν, η συζήτηση για την οφειλή εις βάρος του Γκανέζου μέσου και η απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο μπορεί να επιφέρει και νέα αφαίρεση τριών βαθμών για τον Παναθηναϊκό.


Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Μάικλ Εσιέν του οφείλονται 11.000 ευρώ από τη δόση Φεβρουαρίου και ολόκληρη η δόση Μαρτίου, για την οποία έχει κάνει την καταγγελία.

Μάλιστα, στις 30 Απριλίου έληξε μια ακόμα δόση που δεν πληρώθηκε και για την οποία ο Γκανέζος αναμένεται να κάνει νέα καταγγελία.

Οπότε από τη στιγμή που συζητήθηκε η υπόθεση τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει η απόφαση εις βάρος του Παναθηναϊκού και φυσικά να ενεργοποιηθεί το -3.

Έτσι οι «πράσινοι» θα πρέπει να πληρώσουν τον Γκανέζο ώστε να γλιτώσουν την αφαίρεση βαθμών και φυσικά τον υποβιβασμό.

Να τονιστεί ότι ο Εσιέν κάνει καταγγελία μόνο για τις οφειλόμενες δόσεις και όχι για το σύνολο του ποσού, όπως ο Βέμερ, που του είχε επιδικαστεί. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να δίνει λιγότερα χρήματα και να έρχεται σε συμφωνία μαζί του.

Επίσης, συνολικά με όλη αυτή τη διαδικασία ήδη στον διεθνή μέσο έχει δοθεί σχεδόν η μισή οφειλή αφού από τα 420.000 ευρώ που του είχαν επιδικαστεί έχει εισπράξει περίπου τις 200.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου