Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!







ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ! :


 Μετά τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του μεγαλύτερου μέρους του ''νεοταξίτικου τόξου'' στο πρόσωπο του Γ.Μπουτάρη για υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ πλεον η ανάγκη για τη δημιουργία ενός μεγάλου ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! 

Παραταξούλες πατριωτών του 1%,2%,5% θα είναι ανούσιες πλέον! 

Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει συνεννόηση ΟΛΩΝ των πατριωτικών δυνάμεων και να συσταθεί ΕΝΑ ενιαίο ψηφοδέλτιο που θα χτυπήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης! 

Θα είναι μεγάλη ξεφτίλα να επανεκλεγεί για τρίτη φορά ένας άνθρωπος που τόσους μήνες προκαλεί αισχρά με τις δηλώσεις του και που εκπροσωπεί χωρίς καν προσχήματα τα συμφέροντα της νέας τάξης πραγμάτων και ξένων δυνάμεων! 

Επιβάλλεται από το ιστορικό μας καθήκον όλοι οι πατριώτες να συσπειρωθούν και να περάσουμε στην αντεπίθεση μέχρι του ουσιαστικού αποτελέσματος της νίκης! 

Τώρα από εκεί και πέρα αν κάποιοι περιμένουν τον δημοσιουπαλλιλικό στρατό να επέμβει, ή άλλοι περιμένουν τη δευτέρα παρουσία ή τους εξωγήινους για να τους σώσουν...αυτό είναι πρόβλημά τους! Σε αυτή την προσπάθεια που θα γίνει ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ!!!...

Δεν περισσεύει κανείς!!! Σε αυτές τις εκλόγές μέχρι και η κουτσή πατριώτισα Μαρία ΠΡΕΠΕΙ να συμμετέχει με κάθε τρόπο και φυσικά ΟΧΙ στην αποχή!!! 

Το κενό που αφήσαμε όλες αυτές τις δεκαετίες και η στείρα αντίδραση των πατριωτών δεν οδήγησε πουθενά όλα αυτά τα χρόνια....Φτάνουν πια οι διαμαρτυρίες και οι κλάψες!

 Πλεον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! Και επειδή δεν μου αρέσει να αερολογώ αλλά πάντα μου αρέσει να μιλάω συγκεκριμένα- στο δια τάυτα: προτείνω άμεσα κάλεσμα και ενημέρωση ΟΛΩΝ των πατριωτών γι'αυτή την κίνηση, και μέσα στον Ιούνιο μια συνάντηση σε κάποιο συνεδριακό κέντρο της πόλης, με σκοπό τη σύσταση ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ! 

Εκεί θα εκλεγούν οι εκπρόσωποι αυτής της κίνησης όπου εύχομαι να είναι οι πιο άξιοι, καθαροί και ικανοί! Πλέον όχι άλλο λόγια! 

ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ! ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! 


Θεσσαλονίκη 25.5.2018

Δημήτρης Ζιαμπάζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου