Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA επιβεβαιώνουν ανθρώπους με ειδικές ικανότητες που μπορούν να κάνουν αδύνατα πράγματα





Για αιώνες οι ερευνητές σε όλο τον κόσμο αναφέρουν ότι ορισμένα άνθρωποι είναι σε θέση να επιτύχουν συναρπαστικά πράγματα που άλλοι δεν μπορούν να κάνουν. 
Τώρα, μια σειρά από αποχαρακτηρισμένα έγγραφα αποδεικνύουν αυτό που πολλοί έχουν σκεφτεί εδώ και δεκαετίες.

Όπως αποδεικνύεται, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, οι ειδικοί έχουν μελετήσει ορισμένα άτομα στην Ασία τα οποία σύμφωνα με αναφορές έχουν «υπεράνθρωπες ικανότητες.» Τα αποτελέσματα από τις έρυνες έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα βιβλία.


Ένα παράδειγμα -Δεν σχετίζεται άμεσα με αυτό το άρθρο, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι περίεργο- είναι η περίπτωση του Ingo Swann. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του, Στάνφορντ οι επιστήμονες παρατήρησαν και μελέτησαν τον Swann που ισχυρίστηκε ότι «Ταξιδεύει έξω από το σώμα του» ακόμα και στο Διάστημα. Ήταν σε θέση να δείτε με ακρίβεια και να περιγράψει ένα δαχτυλίδι γύρω από τον Δία, ένα δαχτυλίδι που οι επιστήμονες δεν είχαν καμία ιδέα ότι υπήρχε, μέχρι που το διαστημόπλοιο Pioneer 10 το ανακάλυψε.

Όπως αναφέρεται και στο παρελθόν, προκειμένου να κατανοήσει κάτι σαν αυτό κάποιος, πρέπει να γνωρίζει τη σχέση που συνδέει τα δύο μέρη της συνείδησή μας. Ενώ και τα δύο μέρη είναι πραγματικά και ξέρουμε ότι υπάρχουν, μπορούμε να δούμε μόνο τον φυσικό κόσμο. Ωστόσο, αν κοιτάξουμε τον πατέρα της κβαντικής θεωρίας τον Max Planck θα βρεούμε ένα πολύ σημαντικό απόσπασμα που αναφέρει: Πρέπει να θεωρήσουμε τη συνείδηση ως θεμελιώδης δύναμη και την ύλη ως παράγωγο από τη συνείδηση.

Επιπλέον, ο Eugene Wigner -ένας Ουγγρο-Αμερικανός θεωρητικός φυσικός και μαθηματικός- είπε : «… δεν ήταν δυνατόν να διατυπώσουμε τους νόμους της κβαντικής μηχανικής με ένα πλήρως συνεκτικό τρόπο, χωρίς αναφορά στην συνείδηση …»

Υπάρχει επίσης και ένα περίεργο έγγραφο που περιέχει «απίστευτες» πληροφορίες και ονομάζεται «Χρονολόγιο των πρόσφατων εξαιρετικών λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας» Το έγγραφο αυτό αναφέρει μία «μελέτη» που έγινε από την κινεζική κυβέρνηση για την προβολή της παραψυχολογίας, τηλεπάθειας και ψυχοκίνησης όπως αναφέρεται από τον Ingo Swann  (την υποτιθέμενη ικανότητα να μετακινήσετε αντικείμενα μέσο διανοητικής προσπάθειας και μόνο.)

Τα έγγραφα της CIA που έγιναν πρόσφατα διαθέσιμα στο ευρύ κοινό χάρη στην ελευθερία της αίτησης νόμου Πληροφοριών (FOIA), περιλαμβάνουν πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με θέματα υπεράνθρωπων ικανοτήτων και εξηγούν πώς έχουν αποτελέσει αντικείμενο μελετών για δεκαετίες.

Μπορείτε να δείτε το έγγραφο εδώ, αλλά εδώ είναι μια σύντομη περίληψη:

Το 1979, ένα μεγάλο κινεζικό επιστημονικό περιοδικό, το Ziran Zachi (Nature Εφημερίδα), πραγματοποιεί μια έκθεση-μελέτη σχετικά με τη «μη-οπτική αναγνώρισης προτύπων» στην οποία επιβεβαιώθηκαν πολυάριθμες μαρτυρίες των εξαιρετικών λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος.
Το 1980, το περιοδικό και η κινεζική Επιστήμη Ανθρωπίνου Σώματος πραγματοποίησε μία σειρά μελετών παραψυχολογίας (απομακρυσμένη προβολή, τηλεπάθεια, ψυχοκίνηση, διόραση) σε συνέδριο στη Σαγκάη, με συμμετέχοντες από περισσότερα από 20 ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια.
Το 1981, πάνω από 100 κέντρα μελέτησαν τα παιδιά με εξαιρετικές και πνευματικές ικανότητες σε συνεργασία με περισσότερους από 100 επίσημα εκπαιδευμένους επιστήμονες.
Το 1982, η Κινεζική Ακαδημία Επιστημών χρηματοδότησε μια δημόσια ακρόαση στο Πεκίνο για πάνω από 4000 επιστήμονες που παρακολούθησαν περιπτώσεις και παραψυχολογικές ικανότητες σε ανθρώπους.
Τον Απρίλιο του 1982, μια κοινή δοκιμή είχε κανονιστεί από την Εθνική Επιτροπή της Επιστήμης του Κόμματος σε Κολέγιο του Πεκίνου. Οι υποστηρικτές των δύο πλευρών παρακολούθησαν τα αποτελέσματα που ήταν ως επί το πλείστον αρνητικά, με την εξαίρεση λίγων, μεταξύ των οποίων και του Zhang Baosheng.

Zhang Baosheng ο πραγματικός υπεράνθρωπος;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Baosheng ήταν σε θέση να κινήσει αντικείμενα μέσα σε κλειστά και σφραγισμένα δοχεία. «Το 1984, ο Zhang Baosheng έγινε θέμα στρατιωτικής  ερευνητικής ομάδας.»

Ο Baosheng δεν ήταν σε θέση μόνο να κινήσει μικρά κομμάτια χαρτιού μέσα σε σφραγισμένους δοκιμαστικούς σωλήνες, αλλά μπορούσε να κάνει και κάτι πιο απίστευτο. Οι ερευνητές παρατήρησαν τη διαδικασία και μαγνητοσκόπησαν από πολλές οπτικές γωνίες το γεγονός και αδυνατούσαν να καταλάβουν πως τα κομμάτια χαρτιού που τοποθετήθηκαν στους σφραγισμένους σωλήνες εμφανίστηκαν έξω από αυτιούς χωρίς να υπάρχει κανένα ίχνος φθοράς.

Είναι ενδιαφέρον, ότι ο Baosheng ήταν σε θέση να εκτελέσει το ίδιο πράγμα και με ζωντανά έντομα

Επιπλέον, διαπιστώνουμε ότι ένα άλλο έγγραφο από τη CIA αναφέρει:

Ένα ξύλινο ντουλάπι 180 επί 60 εκατοστά χρησιμοποιήθηκε ως ένα σφραγισμένο δοχείο. Φύλλα από χαρτιά και πίνακες με ειδικές σημάνσεις χρησιμοποιήθηκαν ως αντικείμενα στόχου και τοποθετήθηκαν στο εσωτερικό του στο επάνω ράφι. Χωρίς το άνοιγμα του συρταριού το άτομο ήταν σε θέση να αφαιρέσει τα αντικείμενα-στόχους και να τα βάλει πίσω στη θέση τους.

http://apocalypsejohn.com/apocharaktirismena-engrafa-cia-epiveveonoun-anthropous-idikes-ikanotites-mporoun-kanoun-adinata-pragmata/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου