Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Έριχ φον Ντένικεν: Οι εξωγήινοι θα επιστρέψουν στον κόσμο μας [Βίντεο]

Οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη από την αρχαιότητα και οι πρόγονοι μας είχαν επαφή και βοήθεια από αυτούς, σύμφωνα με τον γνωστό για τις απόψεις του συγγραφέα, σχετικά με την επίδραση εξωγήινων στους αρχαίους πολιτισμούς Έριχ φον Ντένικεν

Λέγεται ότι οι εξωγήινοι είναι συνδεδεμένοι με την ανθρωπότητα με τη μορφή του DNA μας, που εν μέρει συνδέεται με αυτούς, και ως εκ τούτου, θεωρήθηκαν ως οι Θεοί και οι δημιουργοί της ανθρωπότητας, και οι αποδείξεις μπορούν να βρεθούν σε αρχαία συγγράμματα, πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά.
Πριν γράψουν ιστορία υπήρχαν πολύ προηγμένοι πολιτισμοί που δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια αυτών των όντων. Γνώριζαν τη σοφία της ανθρωπότητας και πολλές κοσμικές εκδηλώσεις ενώ είχαν μεγάλη κατανόηση για το πώς λειτουργεί το σύμπαν.
Όλα αυτά σύμφωνα με τον συγγραφέα Έριχ φον Ντένικεν (Erich Von Daniken), ο οποίος έγραψε το περίφημο βιβλίο «Chariots of the Gods«. Ο Ντένικεν λέει ότι οι εξωγήινοι θα επιστρέψουν στον κόσμο μας, για να συνταχθούν με τους ανθρώπους και να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν.
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου