Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Μουζάλας: Σε όποιον δεν αρέσει, να φύγει – Ο νόμος είναι ίδιος για όλους – Κάποιοι ήθελαν να με γρονθοκοπήσουν!!!





Σημείωση el-democracy: Απίστευτα πράγματα παραδέχεται ο ίδιος ο Συριζαίος Μουζάλας!

Οι ΜΚΟ δυναμιτίζουν το κλίμα! Ψεύτικη η απεργία πείνας! Αν δεν τους αρέσει να φύγουν! Εδώ έχουν πράγματα που δεν είχαν ούτε καν στα σπίτια τους!!!




- Ψευδή χαρακτήρισε την απεργία πείνας στο Ελληνικό ο Γιάννης Μουζάλας και κατηγόρησε δυο πολιτικές οργανώσεις πως δημιούργησαν το θέμα
- "Όποιος αισθάνεται καταπιεσμένος μπορεί να φύγει και να υποστεί τις συνέπειες" είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής!
- Μίλησε για 30 άτομα που έκαναν τα επεισόδια και για χειραγωγημένα σκηνικά
- Κατηγόρησε τους αλληλέγγυους ότι προσφέρουν κακή υπηρεσία σε πρόσφυγες και μετανάστες
- Δεν είδε τον αστυνομικό που χτύπησε προσφυγόπουλο αλλά κατήγγειλε πως κάποιοι ήθελαν να χτυπήσουν τον ίδιο!
- "Έχουν πράγματα που δεν είχαν ούτε στα σπίτια τους" είπε για όσους μένουν σε άθλιες συνθήκες στο Ελληνικό!















Η κυβέρνηση κάνει λάθη αλλά προσπαθεί για το καλύτερο και όποιον δεν κάνει πράγματα, δεν κάνει λάθη. Και οι πρόσφυγες θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στο Ελληνικό γιατί έχουν πράγματα που δεν είχαν ούτε στα σπίτια τους. Απεργία πείνας δεν έγινε αλλά ήταν μια "φτιαχτή" είδηση από δυο πολιτικές οργανώσεις.
Είναι μερικά, μόνο, απ’ όσα είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής για να δικαιολογήσει την αψυχολόγητη κίνησή του να εμφανιστεί το πρωί της Δευτέρας (06.12.2017) στο κέντρο φιλοξενίας του Ελληνικού, όπου εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες ζουν σε άθλιες συνθήκες. Ο υπουργός χαρακτήρισε "ψευδή" την απεργία πείνας, κατηγόρησε μια συγκεκριμένη πολιτική οργάνωση, την οποία δεν κατονόμασε, πως είχε κάνει το ίδιο και παλιότερα.

«Δυο μέρες η Ελλάδα ζει με μια ψευδή είδηση» είπε ο Γιάννης Μουζάλας, σημειώνοντας πως «δεν υπάρχει καμία απεργία πείνας στο Ελληνικό». Και εκτός από τις ΜΚΟ κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης γιατί αναμετέδωσαν την είδηση για την απεργία πείνας.
Και έστειλε μήνυμα στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που ζουν εκεί: αν τους αρέσει. Αν δεν τους αρέσει, να φύγουν και να πάνε αλλού! «Όποιος αισθάνεται καταπιεσμένος, μπορεί φύγει και να υποστεί τις συνέπειες. Ο νόμος ίδιος για τους Έλληνες και τους μετανάστες», τόνισε.
«Υπάρχει παραβίαση των νόμων του ελληνικού κράτους», είπε και κατηγόρησε τους «λεγόμενους απεργούς πείνας», όπως τους χαρακτήρισε, πως απαγόρευσαν την είσοδο των φορτηγών με τα συσσίτια, πως εμπόδισαν πριν από μέρες ασθενοφόρο να παραλάβει πρόσφυγα για να τον μεταφέρει στη Βούλα και πως ενώ πρόσφυγες και μετανάστες διαμαρτύρονται πως τα παιδιά τους δεν πάνε σχολείο «είδατε τα σχολικά εδώ», σημειώνοντας αφενός «τα δικά σας τα παιδιά, δεν τα παίρνουν σχολικά» και πως όσα παιδιά δεν πάνε στα σχολεία της περιοχής, κάνουν μαθήματα μέσα στο Ελληνικό!

«Δηλώνω ότι κατανοώ απόλυτα τον πόνο και τη δυσκολία αυτών των ανθρώπων. Τον κατανοεί η κυβέρνηση και προσπαθεί» τόνισε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αλλά διεμήνυσε ότι «δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την παραβίαση των νόμων του ελληνικού κράτους». Είπε επίσης ότι πήρε σήμερα στο Ελληνικό γιατί «μου ζήτησαν να βρεθούμε, έθεσα ως προϋπόθεση να ανοίξουν την πόρτα. Θα δω μια αντιπροσωπεία τους, δεν κατά πόσο είναι δημοκρατικά εκλεγμένη είναι, θα το διαπιστώσω στην πορεία».
Επεσήμανε δε ότι η σημερινή του παρουσία στο Ελληνικό ήθελε να στείλει ένα μήνυμα: «πονάμε τους φιλοξενούμενούς μας, προσπαθούμε με λάθη και αδυναμίες, με καλά πράγματα που αλλού ίσως και στα σπίτια τους δεν είχαν (!). Συνεχίζουμε να τιμάμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας την έννοια του πρόσφυγα και του μετανάστη στο πλαίσιο των νόμων του ελληνικού κράτους».
Ο Γιάννης Μουζάλας υποστήριξε πως 30 άτομα έκαναν τα επεισόδια, ενώ «μέσα στη δομή υπήρχαν 500 άτομα που κάθονταν ήσυχα». Κατηγόρησε τους αλληλέγγυους πως προσφέρουν «κακή υπηρεσία σε πρόσφυγες και μετανάστες» και όταν ρωτήθηκε για τον αστυνομικό που έχει καταγραφεί σε video να χτυπά ένα προσφυγόπουλο, ο υπουργός υποστήριξε πως δεν το είδε αλλά… είδε κάποιους που θέλησαν να γρονθοκοπήσουν τον ίδιο και τα ΜΜΕ δεν το αναφέρουν!
«Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα, έχουν υποχρέωση να ζουν με το νόμο», είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και σημείωσε ότι οι ελλείψεις δεν είναι λόγος για τέτοια περιστατικά.

newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου