Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Φέσι 5 εκ € ο Χατζηνικολάου στο Δημόσιο αλλά όλα καλά


Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Παπαχρήστος στα ΝΕΑ. Και μάλιστα λέει ότι ήρθε κατασχετήριο από την εφορία για 
5.167.000 ευρώ χωρίς να ασχολείται κανείς ενώ αναγγέλθηκε επίσημα το λουκέτο του ΔΟΛ! 
Συγκεκριμένα ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφερόμενος σε χρέη του Real Group γράφει με τον γνωστό ειρωνικό – περιπαικτικό τρόπο του, στο «Στίγμα» :
 
“(…)Και να πεις ότι η κρίση έχει πλήξει μόνο τον ΔΟΛ; Οχι δυστυχώς. Γύρω εξελίσσονται κρυφά δράματα, τα δικά μας απλώς απολαμβάνουν μια δημοσιότητα. Αλλοι καταφέρνουν να τα κουκουλώνουν.
Να, ας πούμε, με αληθινή θλίψη πληροφορήθηκα χθες ότι στον σταθμό του Χατζηνικολάου έφτασε τις προάλλες ένα κατασχετήριο για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 5.167.000 ευρώ. Και οτι προχθές μια ομάδα φωτογράφων, που τροφοδοτούσαν με φωτογραφικό υλικό τα ιδιαιτέρως επιτυχημένα έντυπά του, κατέφθασαν στα γραφεία της εφημερίδας του, δημιούργησαν ολόκληρο επεισόδιο διότι τους οφείλει ένα ποσό της τάξεως των 15.000 ευρώ και αποχώρησαν αφού τους δόθηκαν κάποια χρήματα. Υποσχέθηκαν όμως στους υπεύθυνους της εφημερίδας να επανέλθουν την προσεχή εβδομάδα ακολουθούμενοι από κάμερες καναλιών εάν δεν εξοφληθούν….
Επίσης εντός των τειχών διάφοροι άθλιοι τύποι διακινούν mouth to mouth ότι υπάρχουν κάτι επιταγές εις χείρας τρίτων που έχουν σκάσει και άλλες που αναμένεται να σκάσουν – ένα δράμα δηλαδή.
Κρίμα, στενοχωριέμαι αφάνταστα για τα προβλήματα του ανθρώπου, προβλήματα που συμπίπτουν με το νέο εγχείρημα στην καριέρα του – αυτή τη φορά θα λέει ειδήσεις στον (με δάνεια 170.000.000 εκατ. ευρώ) Αnt1… (φαντάζομαι μέχρι να πραγματοποιηθεί ο νέος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και υπό την αίρεση ότι ο Αnt1 θα πάρει άδεια…) “


 ΥΓ. Να θυμίσουμε ότι και παλαιότερα ο Παπαχρήστος είχε ενοχλήσει τον Χατζηνικολάου με αποτέλεσμα να τον βρίσει από το ραδιόφωνό του:

«Σφαγή» Χατζηνικολάου- Παπαχρήστου! «Παπαχρήστο είσαι… παπατσιράκι του Ψυχάρη!»
21 Απριλίου 2016

Μια νέα «ανηλεής» κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημοσιογράφου και εκδότη της «Real» Νίκου Χατζηνικολάου και του αρθρογράφου της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργου Παπαχρήστου.
Αφορμή για την κόντρα, που βέβαια δεν είναι καινούργια, αποτέλεσαν τα όσα έγραψε ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του «Στίγμα» στα «Νέα» για τις… συχνές συνεντεύξεις του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στη «Realnews».

Ο Γ. Παπαχρήστος στο σημερινό του άρθρο γράφει ότι «αποκλειστικές συνεντεύξεις ο Νίκος Παππάς δίνει μόνο στην Αυγή και στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου», ενώ αφήνει υπονοούμενα για τις ερωτήσεις που γίνονται στον υπουργό. Ειδικότερα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σε μια αποκλειστική συνέντευξή του, φυσικά στην «Αυγή» (την Κυριακή as usual στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου)».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από την εκπομπή του απάντησε στον δημοσιογράφο των «Νέων»: «Είναι ντροπή σου Ψυχάρη να βάζεις τα τσιράκια σου που είναι μόνιμα προσκεκλημένος στην εκπομπή του Πρετεντέρη για να με χτυπάνε ύπουλα. Ντροπή σου που βάζεις τα τσιράκια σου να επιτίθενται σε μένα. Κατάλαβες Παπαχρήστο… παπατσιράκι του αφεντικού σου;»

Μάλιστα, σχολίασε στη συνέχεια: «Τι φταίει το τσιράκι; Όταν θα γράφει αυτός εγώ θα απαντώ απευθείας στον Ψυχάρη».

http://thecaller.gr/callers-choice/sfagi-xatzinikolaou-papaxristou/