Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ (;;;) ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΕΤΑ, ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΤΥΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Ο .. ΚΑΝΑΔΑΣ.


Σχετική εικόναΗ 15η Φεβρουαρίου 2017 μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο μελανές σελίδες της ιστορίας της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο!! Ήταν η μέρα που ήρθε στην Ευρωβουλή προς ψήφιση η περίφημη συμφωνία CETA που αφορά το δικαίωμα του Καναδά να παράγει προϊόντα ΠΟΠ της Ευρώπης!! Μέσα σε αυτά τα προϊόντα ΠΟΠ είναι και η δική μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΕΤΑ!! ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΤΥΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!! Το Ευρωκοινοβούλιο λοιπόν ψήφισε θετικά επικυρώνοντας αυτή τη συμφωνία (έστω και με προσωρινή εφαρμογή)!! Το πιο ειδεχθές όμως είναι ότι ΕΛΛΗΝΕΣ(;) Ευρωβουλευτές και δη εκείνοι των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του Ποταμιού ψήφισαν ΘΕΤΙΚΑ !! στην εφαρμογή της συμφωνίας αυτής!! Ψήφισαν τον ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ...
γιατί χωρίς την ναυαρχίδα των εξαγωγών στα γαλακτοκομικά μας προϊόντα (ΦΕΤΑ) δεν μπορεί να υπάρξει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ!!
Ως ΠΕΚ(Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων) κρίνουμε την συμπεριφορά των εν λόγω Ευρωβουλευτών μας ως ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ προς την χώρα και τα συμφέροντά της!!
Αποτελούν ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ που ως σύγχρονοι εφιάλτες δίνουν τις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ αλλά και ολόκληρου του ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ!!
Μάλλον η Νέα Δημοκρατία πιστεύει πως οι δημοσκοπήσεις που την θέλουν επόμενη κυβέρνηση έχουν κιόλας επαληθευθεί και άρχισε το ξεπούλημα!!
«Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό» λέει μια παροιμία του σοφού λαού μας!!!
Η ΠΕΚ καλεί τους βουλευτές όλων των κομμάτων όταν η συμφωνία CETA έρθει προς επικύρωση στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ να την καταψηφίσουν αλλιώς θα χαρακτηριστούν κι εκείνοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της χώρας και των συμφερόντων της και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ δεν εγγυώνται για τίποτα όταν επισκεφθούν την επαρχία για ψήφους!!

Για το Δ.Σ. της ΠΕΚ ο πρόεδρος
Κύρτσιος Στέργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου