Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Απίστευτη , κουφή (αλλά αληθινή) δήλωση από ΠΑΣΟΚ: "Να απομακρυνθούν οι δεξιοί από το ελληνικό κράτος"! Mε τους οποίους συγκυβερνούν!!

 


H βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου, εκφράζοντας φυσικά και τον Ε.Βενιζέλο, μιλώντας στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενη στην υπόθεση Μπαλτάκου, είπε το ακόλουθο, εξόχως ενωτικό για τους Έλληνες (μια προσέγγιση του κόμματος και της βουλευτού που φυσικά "τιμά" πάνω απ'όλα τον Αντώνη Σαμαρά για το γεγονός ότι η κυβέρνησή του στέκεται στην ψήφο της εν λόγω πολιτικής φυσιογνωμίας):....
 «Είχαμε κατ' επανάληψη θέσει θέμα Μπαλτάκου (σ.σ. ως ΠΑΣΟΚ). Είχαμε ξεσηκωθεί όλοι για το περίφημο θέμα του γένους (σ.σ της εισαγωγής μόνο των Ελλήνων) στις στρατιωτικές σχολές. Το λιγότερο ήταν η απομάκρυνση του, έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Ας γίνει τώρα έστω η απομάκρυνση κάθε δεξιού σταγονιδίου από όλο το φάσμα του κράτους. Για να συνεχίσουμε όσο μπορούμε και να σταθεροποιηθεί η κυβέρνηση πρέπει να φύγουν τα σταγονίδια».
Εστω ότι συμφωνούμε "με την απομάκρυνση κάθε δεξιού σταγονιδίου από όλο το φάσμα του κράτους" (προσέξτε: Λέει "δεξιό σταγονίδιο", δεν λέει "ακροδεξιό σταγονίδιο" που θα μπορούσε να"συγχωρεθεί" αφού ως γνωστόν οι ακροδεξιοί για την ελληνική πολιτική πραγματικότητα δεν είναι ανθρώπινα όντα).
Αυτό πώς μπορεί να γίνει; Υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα γιατί δυστυχώς οι δεξιοί είναι χωμένοι σε κάθε τρύπα του κράτους και της Ελλάδας γενικότερα.
Η "απομάκρυνσή τους" (εξαιρετική φράση που θα έκανε τον Ι.Στάλιν και τον Α.Χίτλερ να νιώσουν άσχημα που δεν την είχαν σκεφθούν) πρέπει να γίνει οργανωμένα και με μεθοδικότητα για να μπορέσει να "σταθεροποιηθεί" η κυβέρνηση, όπως είπε με την χαρακτηριστική ευγλωττία που χαρακτηρίζει την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Αναλύσαμε λοιπόν όλα τα δεδομένα και καταλήξαμε σε συγκεκριμένες λύσεις τις οποίες και προτείνουμε:
-Να συλληφθούν άμεσα όλοι οι δεξιοί πολίτες. Αρχικά να συγκεντρωθούν στα μεγαλύτερα στάδια της χώρας και εν συνεχεία να εκτοπιστούν σε νησιά-φυλακές στο Αιγαίο. Εκεί να εμποδιστεί η αναπαραγωγή τους με ειδικά φάρμακα και εν συνεχεία δηλητηριάζοντας την τροφή τους να εξοντωθούν με αργό, αλλά σταθερό ρυθμό.
-Να συλληφθούν, να συγκεντρωθούν σε μεγάλα τάνκερ ή φορτηγά πλοία, τα οποία θα βυθιστούν εν συνεχεία στην μέση του Λιβυκού Πελάγους για να αποφευχθεί και η θαλάσσια ρύπανση στο Αιγαίο.
-Να συλληφθούν και να οδηγηθούν κατ'ευθείαν σε θαλάμους αερίων προκειμένου να μην υπάρξει σημαντικό κόστος στην εκτέλεσή τους με την χρήση πυρομαχικών.
-Να εκτελούνται επί τόπου, σε σπίτια, μαγαζιά, στο δρόμο, οπουδήποτε, όχι βέβαια με σφαίρες για λόγους οικονομίας, αλλά με κονσερβοκούτια ή με ματσέτες. Υπάρχει το προηγούμενο των μαζικών σφαγών στην Ρουάντα όπου η ματσέτα αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματική.
Οποιαδήποτε άλλη λύση έχετε να προτείνετε "για την απομάκρυνση των δεξιών σταγονιδίων από το ελληνικό κράτος" (και την εναπόθεσή του στα χέρια του ΠΑΣΟΚ ή έστω της Αριστεράς) μπορείτε να στέλνετε τις ιδέες σας στο info@defencenet.gr και θα τις προωθήσουμε εμείς στην αξιότιμη Εύη Χριστοφιλοπούλου (μαζί με ένα δώρο δική μας έμπνευσης)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου