Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ομάδα Αλβανών έκαψαν την Ελληνική σημαία στα Τίρανα υμνώντας τον Καρέλι!!!

 


albanoi
Με αφορμή την ιστορία του βαρυποινίτη Ιλιρ Καρέλι που το πραγματικό του όνομα είναι Kundret Kume, στην Αλβανία, υπάρχει μια προσπάθεια από σκοτεινούς κύκλους, καθώς και από διάφορα εθνικιστικά αλβανικά μέσα να ξυπνήσουν τον αλβανικό “πατριωτισμό”, με σκοπό μαζική επίθεση κατά της Ελλάδας τροφοδότηση του ανθελληνικού κλίματος. Είναι λυπηρό, ΒΙΝΤΕΟ>>
καθώς, στην Αλβανία, όλοι οι επικίνδυνοι κακοποιοί που έχουν απασχολήσει την ελληνική κοινωνία, αντιμετωπίζονται σαν ήρωες, γράφοντας ποιήματα και μελοποιώντας μάλιστα τραγούδια με τα κατορθώματα τους. Έτσι κάνανε με όλους τους Αλβανούς διαβόητους κακοποιούς και έτσι κάνανε και με τον Καρελι. Το φέρετρο του βαρυποινίτη ήταν τυλιγμένο με την Αλβανική Σημαία, μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία του χωριού, και λίγες μέρες αργότερα στα Τίρανα Αλβανοί “πατριώτες” συγκεντρώθηκαν μπροστά στην ελληνική πρεσβεία στα και έκαψαν την ελληνική σημαία.
Την ίδια συμπεριφορά επιφύλαξαν και στον Έλληνα πρέσβη, κ Ροκανά ο οποίος δέχθηκε επίθεση με αυγά, στο Φιέρι από «ακτιβιστές» ανθέλληνες με αρχηγό κάποιον ονόματι Κριστακι Ζίου (σσ. στο Φιέρι ζούν πολλοί τσάμηδες), στα πλαίσια των εκδηλώσεων για της Εθνική Επέτειο της 25 Μαρτίου όπου ο Έλληνας πρέσβης παρευρέθη στο Δημαρχείο του Φιέρι. Στο κέντρο της, στην πλατεία “Ευρώπη” υψώθηκε και η Ελληνική Σημαία όπως συμβαίνει με κάθε χώρα που γιορτάζει την ανεξαρτησία της. Οι ακτιβιστές και οι υπόλοιποι θέλησαν να κατεβάσουν την Ελληνική Σημαία γιατί είναι ντροπή να κυματίζει αυτή στην Αλβανία και στην συγκεκριμένη πόλη, όπως είπαν χαρακτηριστικά. Μάλιστα αν δεν είχε επέμβει η αλβανική αστυνομία τα επεισόδια θα ήταν σοβαρά και ακραία. Ο Έλληνας Πρέσβης παρέμεινε για μία ώρα περίπου αποκλεισμένος στο Δημαρχείο του Φιέρι.
Ενώ η επίθεση στο αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με αποκορύφωμα την συνέντευξη του πρώην αρχηγού των Μυστικών Υπηρεσιών Αλβανίας SHIK-SHISH (1997-2002) Φατός Κλόσι στην εφημερίδα «Illyria»των αλβανοαμερικανών στην Νέα Υόρκη, που αναδημοσίευσε η αλβανική εφημερίδα «Πανόραμα». Στη συνέντευξη αυτή αποκαλύπτεται ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών της Αλβανίας καθώς και ποιοι βρίσκονται πίσω από κάθε επίθεση που δέχονται οι Έλληνες της Αλβανίας και φυσικά οι χριστιανικοί ναοί. Λέει λοιπόν ο πρώην αρχηγός: «Το πρόβλημα της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι εντελώς διαφορετικό! Η παρέμβαση της Ελληνικής Εκκλησίας στα εσωτερικά της Αλβανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι ίσως πιο σοβαρή από το πρόβλημα των ισλαμιστών, στην οποία όμως δεν έχει αφιερωθεί η απαιτούμενη προσοχή. Όχι από τις Μυστικές Υπηρεσίες, διότι οι Μυστικές Υπηρεσίες παρακολουθούσαν την παρέμβαση αυτή».
Τα γεγονότα αυτά δεν είναι τυχαία, έχουν βαθιές ρίζες και πρέπει η ελληνική πολιτεία να τα λάβει σοβαρά υπόψιν της και όχι να διατυμπανίζει με κάθε ευκαιρία ότι είναι η πιο θερμή χώρα που υποστηρίζει την εν λευκώ είσοδο της Αλβανίας στην ΕΕ.
Πρέπει να αναλογιστούμε οτι, κατά τους Αλβανούς η χώρα τους απλώνεται μέχρι την Λάρισα ενώ οι Βορειοηπειρώτες γι’ αυτούς είναι εργάτες που πήγαν να δουλέψουν τα κτήματα των Αλβανών μπεήδων, πριν 200 χρόνια και παρέμειναν στη χώρα τους. Για τους Αλβανούς πάντα οι Έλληνες τους χρωστάνε. Η γενική αντίληψη των Αλβανών είναι ότι, οι Αλβανοί κακοποιοί έχουν καταδικαστεί χωρίς να φταίνε .
Αυτή είναι μια γενική αντίληψη που έχει γαλουχηθεί και εκπαιδευτεί στα σχολικά βιβλία και το γνωρίζον όσοι είχανε την “τύχη” να ζήσουμε στην αλβανική επικράτεια. Φτάνει κανείς να επισκεφθεί όλα τα ηλεκτρονικά αλβανικά μέσα και να διαβάσει τα σχόλια των Αλβανών και το μίσος που εκτοξεύουν έναντι των Ελλήνων με την κάθε ευκαιρία.
Προχθές το απόγευμα, μια μεγάλη ομάδα Αλβανών διαμαρτυρήθηκαν στο κέντρο των Τιράνων κατά των βασανιστηρίων που υπέστη ο Αλβανός βαρυποινίτης στην Ελλάδα. Με αλβανικές σημαίες στα χέρια, οι διαδηλωτές τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο, ενώ έσκισαν την ελληνική σημαία και στη συνέχεια την έκαψαν. Η ομάδα των διαδηλωτών κρατούσε στα χέρια διάφορα πανό και συνθήματα που καταδικάζουν όπως γράφανε την απάνθρωπη βία των Ελλήνων δεσμοφυλάκων και από την άλλη, κρατούσαν πανό για τον ήρωα Αλβανό βαρυποινίτη, τον Kundret Kume ή αλλιώς γνωστός ως Ηλία στην Ελλάδα. Χρειάστηκε η παρέμβαση της αλβανικής αστυνομίας να διαλύσει τους διαδηλωτές. Πάλι με αφορμή αυτό οι αστυνομικοί κατηγορήθηκαν πως ακολουθούσαν εντολές της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου