Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Τους "έσωσαν" τα βίντεο. Eτοίμαζαν μαζικές συλλήψεις βουλευτών και στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

 



Mαζικές συλλήψεις και «εκτοπισμούς» στον Κορυδαλλό αρχικά, αλλά και στη νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό ετοίμαζε η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες πριν πριν αποκαλυφθεί το βόντεο με την ομολογία του γ.γ. της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκου ότι οι διώξεις σε βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ήταν προϊόν συνωμοσίας των υπουργών Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια και Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου σε συνεργασία με ανώτατους δικαστικούς....

Ήδη είχε δοθεί εντολή σε κλιμάκιο της Αντριτρομοκρατικής να προβεί στις συλλήψεις των βουλευτών, μόλις θα έβγαιναν από την Βουλή, με τον γνωστό θεατρικό τρόπο και εν συνεχεία θα τους πήγαιναν στην Εισαγγελία «διά τα περαιτέρω».
Η αποκάλυψη έπεσε ως βόμβα στο κύκλο των – κατά τον γ.γ. της κυβέρνησης πάντα – συνωμοτών και προσωρινά «πάγωσε», αλλά δεν ματαιώθηκε.
Μόλις «κατακαθίσει» η σκόνη θα ξεκινήσουν άμεσα οι συλλήψεις και μεσούσης της προεκλογικής περιόδου θα αρχίσουν τις προφυλακίσεις.
Στόχος να μείνει το κόμμα εντελώς «ακέφαλο» και να μην μπορεί να κινηθεί.
Πρωταρχικός στόχος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι να στείλουν τους λιγότερο δυνατούς εκλογικούς αντιπροσώπους στα εκλογικά κέντρα προκειμένου να βάλουν σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου που λέγεται «νοθεία».
Δυστυχώς οι επεμβάσεις των ξένων κέντρων στην υπόθεση των διώξεων της ΧΑ και γενικότερα στην ελληνική πολιτική ζωή, για τα οποία μίλησε με ακρίβεια ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και σφοδρός πολέμιος των εθνικιστών, Α.Ρουπακιώτης, φέρνουν πάλι την χώρα στα πρόθυρα πολύ δυσάρεστων εξελίξεων με την κατάλυση του Συντάγματος να έχει ήδη συντελεστεί. http://www.madatoforos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου