Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Τουρκική φρεγάτα στα νερά μας & E /Π με την Τουρκάλα πιλότο (;) να πετάει προς την Αμοργό !

 


Barbaros

Τα χειρότερα  δεν ήρθαν ακόμη  αλλά είμαστε κοντά ,πολύ κοντά ,αφού φτάσαμε να μας κάνουν «πλάκα ακόμη  και οι Τουρκοπούλες πιλότοι της“BARBAROS”» ; Τι άλλο να περιμένουμε πια !
Ζητείται Ηγέτης …Όχι στη βουλή να κόβει τους μισθούς και τις συντάξεις απο την ΤV και να στέλνει την Ελλάδα στα Τάρταρα, αλλά να έχει φιλότιμο ,τιμή κια φιλοπατρία ...Περιμένουμε να αντιδράσει κανείς ; ΟΧΙ και τα χειρότερα δυστυχώς  είναι μπροστά μας ! (Οι Προφητείες αρχίζουν να βγαίνουν αληθινές )...

Η τουρκική φρεγάτα “BARBAROS”, προερχόμενη από το λιμάνι του Ακσάζ, εισήλθε στις 15:25, με Βόρεια πορεία, σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ της Ν. Αμοργού και Ν. Κίναρος και εξήλθε από αυτά στις 16:00

Turkish Navy (Türk) pilot female soldiers troops member women girl hoties hot cool sexy TCG Barbaros (F-244) MEKO 200 TN-II Agusta-Bell AB 212ASW Anti-submarine warfare, anti-shipping (2)

Το Ε/Π της φρεγάτας κατά την διάρκεια του πλού της εντός των ΕΧΥ εκτέλεσε πτήση συνεργασίας με το πλοίο, προσεγγίζοντας τις ακτές της Ν. Κίναρος.
( Η Τουρκάλα πιλότος έτοιμη για απογείωση  φώτο αρχείου  )
Turkish Navy (Türk) pilot female soldiers troops member women girl hoties hot cool sexy TCG Barbaros (F-244) MEKO 200 TN-II Agusta-Bell AB 212ASW Anti-submarine warfare, anti-shipping (1)
 Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του ενώ αεροσκάφη της ΠΑ αναχαίτισαν και αναγνώρισαν το Ε/Π σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική...(Σιγά τα αίματα )
Turkish Navy (Türk) pilot female soldiers troops member women girl hoties hot cool sexy TCG Barbaros (F-244) MEKO 200 TN-II Agusta-Bell AB 212ASW Anti-submarine warfare, anti-shipping (3)Ερώτηση κρίσεως:  Αν αυτό συνέβαινε στην Τουρκία  θα άφηναν  οι Τούρκοι το πολεμικό μας  να σουλατσάρει στα Χωρικά τους  Ύδατα  και το Ελικόπτερο να πετάει  στις ακτές τους ; Ο ίδιος ο Ερντογάν θα έδινε εντολή για κατάρριψη …Υπάρχει κάποιος Έλληνας που να πιστεύει οτι  εμείς έχουμε  αυτούς τους Ηγέτες που θα διατάξουν μια κατάρριψη ;  …Το άλλο με τον Αχμέτ το ξέρεις ;   Η Τουρκάλα πιλότος της Φρεγάτας λίγο πριν πετάξει προς τα νησιά μας ;
Τι συμβαίνει πια  στο Αιγαίο ; Απλά όλοι βολεύονται με το δεν θα λύσουμε εμείς τα προβλήματα της Τουρκίας που φροντίζει να τα εξάγει;…Η Τουρκία   όμως πατάει εκεί που την παίρνει  και δεν αλλάζει πολιτική και Στρατηγική αναλόγως του που φυσάει ο Βοριάς !Barbaros1
Σε λίγο θα μας «καταρρίπτουν  τα μαχητικά  μας  και δεν θα αντιδρούμε;»…Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια μας !
Turkish Navy (Türk) pilot female soldiers troops member women girl hoties hot cool sexy TCG Barbaros (F-244) MEKO 200 TN-II Agusta-Bell AB 212ASW Anti-submarine warfare, anti-shipping (4)

(Tα  μαχητικά τι τα θέλουμε για παρελάσεις και επιδείξεις; … Ή μήπως για τις Μίζες ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου