Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ!...

ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ...


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 06:02 στην οδό Αμερικής, έξω από την Τράπεζα Ελλάδας, ύστερα από δύο απειλητικά τηλεφωνήματα, για παγιδευμένο αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικά...
Κεδίκογλου: Οι τρομοκράτες δεν θα πετύχουν τον στόχο τους
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστος τηλεφώνησε στις 05:10 στην ιστοσελίδα Ζούγκλα και στις 05:15 στην Εφημερίδα των Συντακτών, και είπε: 
"Ανάμεσα στη Σταδίου και την Πανεπιστημίου, επί της οδού Αμερικής, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, υπάρχει αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικά, που θα εκραγεί σε 45 λεπτά".
Τι λέει ειδικός πυροτεχνουργός για την έκρηξη

Αμέσως, η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πράγματι εντοπίστηκε ένα κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας NISSAN SUNNY, που όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για το παγιδευμένο ΙΧ. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν έγκαιρα εργαζόμενους, κυρίως άνδρες security, και απέκλεισαν την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα για να μην υπάρξουν θύματα.



Πράγματι στις 06:02, ακούστηκε ο εκκωφαντικός θόρυβος της έκρηξης, που έγινε αντιληπτός σε όλη σχεδόν την Αθήνα, από την οποία το αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς, ενώ έχουν προκληθεί ζημιές σε κτίρια και καταστήματα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ 


Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και των πυροτεχνουργών του ΤΕΕΜ, στο σημείο που έγινε η έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου. 



Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έχουν αρχίσει ήδη τη συλλογή πληροφοριών και στοιχείων από την περιοχή, προκειμένου να διευκρινίσουν πως κινήθηκαν οι δράστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου