Πέμπτη 3 Απριλίου 2014



Αυτός είναι ο γιος ΜπαλτάκουΑρνητικός πρωταγωνιστής στην επικαιρότητα έγινε για δεύτερη φορά χθες ο γιός του Παναγιώτη Μπαλτάκου, Δημήτρης. Το όνομά του είχε απασχολήσει παλαιότερα με αφορμή τον διορισμό του στο Λιμενικό Σώμα, που καταγγέλθηκε ως σκανδαλώδης, ενώ χθες σαν μαινόμενος ταύρος, μετά τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας του πατέρα του με τον Ηλίας Κασιδιάρη, όρμησε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή βρίζοντας χυδαία και χτυπώντας όποιον έβρισκε μπροστά του: έναν συνεργάτη της Χρυσής Αυγής και τους βουλευτές Αρβανίτη, Κουκούτση και Ματθαιόπουλο. Πλέον ο υιός Μπαλτάκος είναι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, μετά τις μηνύσεις που του υπέβαλε η Χρυσή Αυγή, ενώ είναι υπόλογος και απέναντι στο Λιμενικό, αφού εις βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Πάντως, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι μετά το βίαιο επεισόδιο ο Δημήτρης Μπαλτάκος, φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς και αποχώρησε ανενόχλητος από τη Βουλή....

Πατέρας και γιος Μπαλτάκος έχουν κοινό σημείο αναφοράς τον Παναθηναϊκό: ο πρώτος είχε διατελέσει νομικός σύμβουλος της ομάδας, ενώ ο γιος είναι μεταξύ των πλέον φανατικών οπαδών –δίνει το «παρών» στους «σκληρούς» της Θύρας 13.
Μάλιστα, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Μπαλτάκος συχνάζει σε στέκια οπαδών του Παναθηναϊκού στους Αμπελοκήπους. Παράλληλα, ασχολείται νε πολεμικές τέχνες και ιδιαίτερα με το kick boxing.
Ο νεαρός που είναι πτυχιούχος του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής, είχε όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος. Αυτό έγινε πραγματικότητα πριν από περίπου έξι μήνες, όταν αποφοίτησε από το «σχολείο» της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών.
Ωστόσο, ο Δημήτρης Μπαλτάκος εντάχθηκε στο Λιμενικό Σώμα με τη βοήθεια του πατέρα του, όπως έχει καταγγελθεί, αφού δεν είχε καταφέρει στον γραπτό διαγωνισμό για την πρόσληψη σημαιοφόρων να περάσει τη βάση στο μάθημα του Διοικητικού Δικαίου.
Μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή των δοκίμων σημαιοφόρων, ο Μπαλτάκος, ξανά όπως φαίνεται με τη βοήθεια του πατρός, τοποθετήθηκε στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών, κατά παράκαμψη της υποχρέωσης τριετούς παραμονής στην παραμεθόριο.
Δείτε το δημοσίευμα από "Τα Νέα":

Πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου