Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Δύο συλλήψεις για τον φόνο του Μανώλη Καντάρη.



   Για 120 ευρώ σκότωσαν τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη οι δράστες της επίθεσης το πρωί της 10ης Απριλίου στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι τρεις δράστες πήραν από τον άτυχο 44χρονο την κάμερα που κρατούσε στο χέρι του για να καταγράψει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, την οποία πούλησαν στη συνέχεια στο Μοναστηράκι.


    Οι δύο που συνελήφθησαν είναι Αφγανοί, 27 και 20 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ ο τρίτος που αναζητείται είναι υπήκοος Πακιστάν. Οι δύο Αφγανοί συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης που έγινε την Τετάρτη από την αστυνομία σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Μενάνδρου, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι κρύβονταν μαζί με άλλους αλλοδαπούς.

    Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2010 για διακίνηση χασίς, προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Απριλίου 2011. Και οι δύο παρέμεναν στην Ελλάδα έχοντας υποβάλλει αιτήματα για παροχή ασύλου. Την Παρασκευή θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

    Στο μεταξύ, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας ανέλαβε την προανάκριση για την υπόθεση της συμπλοκής μεταξύ αστυνομικών και δύο ενόπλων, την Τετάρτη το βράδυ, στη περιοχή της Πεύκης, κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικού ελέγχου.

    Επιπλέον, και δεδομένου ότι παραμένουν άγνωστα τα στοιχεία των δραστών, δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ φωτογραφία του ένοπλου, που τραυματίστηκε, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου