Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Άνεργοι ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ αλλά με οικονομική άνεση οι δολοφόνοι των 2 αστυνομικών στου Ρέντη...



ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...

Αδίστακτοι κακοποιοί και γνώριμοι των ελληνικών διωκτικών αρχών είναι οι δράστες που έστησαν τη θανάσιμη ενέδρα στους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Ρέντη, σκοτώνοντας τους δύο νεαρούς αστυνομικούς.





Σύμφωνα με την «Espresso» οι δύο Ρωσοπόντιοι μαφιόζοι είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τη Δικαιοσύνη για άλλα, μικρότερα αδικήματα, ενώ η παράνομη δραστηριότητα τους φαίνεται πως τους επέτρεπε ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης.

Ο 36χρονος ρωσοπόντιος, το δακτυλικό αποτύπωμα του οποίου βρέθηκε πάνω στο Καλάσνικοφ που θέρισε τον 23χρονο Γιάννη Ευαγγελινέλη και τον 22χρονο Γιώργο Σκυλογιάννη, θεωρείται από τους αστυνομικούς σκληρός εγκληματίας, παρ’ ότι έως τώρα είχε κατηγορηθεί μόνο για μικρά αδικήματα, όπως κλοπές.

Ωστόσο, ακόμη πιο σκληρό χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί τον άλλο βασικό κατηγορούμενο, τον 28χρονο ομογενή ο οποίος δεν «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Όσες ερωτήσεις κι αν του έκαναν οι αστυνομικοί, τους κοιτούσε με παγερό βλέμμα και δεν τους έλεγε την παραμικρή λεπτομέρεια για το μοιραίο βράδυ. Υποστήριξε μόνο ότι ο 36χρονος ήταν εκείνος που πυροβόλησε κατά των δύο αστυνομικών.

Η επιχείρηση για τη σύλληψη των δύο δραστών έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Οι αστυνομικοί τους «επισκέφθηκαν» στα σπίτια τους και τους οδήγησαν στα κεντρικά της Ασφάλειας, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το μοιραίο βράδυ της 1ης Μαρτίου.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, οι δύο δράστες είχαν οικονομική άνεση και τους άρεσαν η καλή ζωή, η διασκέδαση και οι νυκτερινές έξοδοι, παρ’ ότι ήταν και οι δύο άνεργοι.

<a href="http://www.sync.gr/claim/UAGwYw3FljOr" rel="sync"></a> 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου