Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Συνεχάρη τη ΔΑΠ ο Αντώνης Σαμαράς



Τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ.
Επίσκεψη στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, προκειμένου να συγχαρεί τη νεολαία του κόμματός του για τη νίκη της στις φοιτητικές εκλογές, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς.




«Κερδίσατε μία περήφανη νίκη, γιατί είχατε πολιτικό πρόγραμμα και θέσεις που σπάνε κατεστημένα», δήλωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι επιτέλους τα πράγματα αλλάζουν. Αναφέρθηκε στο πανεπιστημιακό άσυλο λέγοντας ότι «πρέπει να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Απευθυνόμενος στους νέους που είχαν συγκεντρωθεί στα γραφεία και τον επευφημούσαν ο κ. Σαμαράς είπε ότι «αποχή σημαίνει ανοχή σε αυτά που μας πικραίνουν, χρειάζεται συμμετοχή για την μεγάλη αλλαγή».

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παπαμιμίκος τόνισε ότι είναι καθαρή νίκη της ΟΝΝΕΔ γιατί ήλθε με αύξηση των ποσοστών της και των ψήφων που συγκέντρωσε. Αναφέρθηκε στην αύξηση της συμμετοχής στις φετινές εκλογές, λέγοντας ότι διαψεύδουν τις αιτιάσεις περί απολίτικης νεολαίας, ευχαρίστησε τους νέους για την συμμετοχή τους και αφιέρωσε τη νίκη στον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου