Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Δ. Δρούτσας: Διασφαλισμένη η πέμπτη δόση


ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ;...

Μετά το τρομοκρατικό κλίμα που έσπειρε η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την εκταμίευση της 5ης δόσης του δανείου από ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Mega δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι η πέμπτη δόση είναι διασφαλισμένη.



Πρόσθεσε δε ότι "ήρθε η ώρα της αλήθειας και της ευθύνης για όλους", αναφερόμενος στην πολιτική ηγεσία, ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες στην κυβέρνηση και καθυστερήσεις στο κυβερνητικό έργο.




Ο Δημήτρης Δρούτσας τόνισε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός λειτουργεί με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο, επιτρέποντας την ανάπτυξη διαφορετικών απόψεων. Ωστόσο επισήμανε ότι από τη στιγμή που λαμβάνονται οι κυβερνητικές αποφάσεις είναι δεσμευτικές για όλους.

Αναφερόμενος δε στο εξώφυλλο ολλανδικής εφημερίδας, που δείχνει μια τουρκική σημαία πάνω σε εκκλησάκι της Σαντορίνης, ο υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για "φωτογραφία αίσχους" και πρόσθεσε ότι έγιναν τα αναγκαία διαβήματα. Υπογράμμισε ότι η Ολλανδία δεν πρέπει να ξεχνάει τη συνδρομή της Ελλάδας στον απεγκλωβισμό πολιτών της, πρόσφατα, από τη Λιβύη.

(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου