Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!


''ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ'' ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ

Έκρυθμη η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, μετά τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, το πρωί της Τρίτης.

Από τις 17:00 το απόγευμα είναι κλειστή η οδός 3ης Σεπτεμβρίου, όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες πολίτες διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη αστυνόμευσης και τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας.

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει όταν ομάδες εθνικιστών έκαναν την εμφάνισή τους και άρχισαν να επιτίθενται σε αλλοδαπούς και δημοσιογράφους.






Κάποιοι από αυτούς ξυλοκόπησαν άγρια αλλοδαπό, ο οποίος περνούσε από την οδό Αλίτσης, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά.


Η αστυνομία δεν παρενέβη για να τους εμποδίσει, ωστόσο στη συνέχεια τα ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους, καθώς ακροδεξιοί κυνήγησαν αλλοδαπούς στη 3η Σεπτεμβρίου, τη Χέυδεν Πατησίων και Ηπείρου και άλλους δρόμους, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και έφοδοι σε σπίτια.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έγινε μια σύλληψη και μια προσαγωγή. Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στην ασφάλεια. Αυτή την ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν γίνονται επεισόδια αλλά παραμένουν περίπου 100 άτομα συγκεντρωμένα στο σημείο της δολοφονίας, γι αυτό εξακολουθούν να είναι κλειστές η 3η Σεπτεμβρίου και η Ηπείρου.


Ο Μανώλης Καντάρης δολοφονήθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου. Οι αδίστακτοι ληστές δεν δίστασαν να τον μαχαιρώσουν μέχρι θανάτου για να του πάρουν την κάμερα που είχε μαζί του.

Το φονικό έγινε στις 5 το πρωί της Τρίτης και ενώ ο 44χρονος ετοιμαζόταν να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο.




Λίγες ώρες μετά την δολοφονία, η σύζυγος του, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Η γυναίκα, αντίκρισε νεκρό τον άντρα της και μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Οι γιατροί την ηρέμησαν και τελικά γέννησε χωρίς επιπλοκές.

''ΧΟΥΝΕΡΙ'' ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ALPHA



Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA ζήτησε δηλώσεις από κατοίκους της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη αλλά οι συγκεντρωμένοι επέμεναν να προβληθούν ζωντανά οι δηλώσεις τους για να μην κοπούν όπως συμβαίνει συνήθως. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης...
που έκανε το ρεπορτάζ αρνήθηκε αλλά αυτό εξαγρίωσε τους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα να
τον βρίζουν εν χωρό φωνάζωντας το σύνθημα ''Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι'' ενώ τον αποκαλούσαν και ''γερμανοτσολιά''! Κάποιοι ανέβηκαν πάνω στο βαν και τότε κάποιος έκανε το απίστευτο! Πήρε τα κλειδιά του βαν και δεν άφηνε το δύσμοιρο Καρσιώτη να φύγει! Εκείνος φώναξε την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν τρέχοντας 3 διμοιρίες των ΜΑΤ προκαλώντας τους ήδη οργισμένους Έλληνες που τους γιούχαραν και τους φώναζαν προδότες. Η όλη σκηνή με τα ΜΑΤ να φυλάνε το βαν του ALPHA προκάλεσε τον γέλωτα όλων όσων παρακολούθησαν το γεγονός.


2 σχόλια:

  1. 'ΦΟΛΑ' ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ...!!!

    ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΚΟΥΦΑΛΑ, 'ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ'...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'ΣΚΑΤΑ' ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΧΟΥΣ...!!!

    ΠΟΛΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(ΠΕΤΡΟΣ), ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ,
    ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ 'ΤΣΑΚΙΖΕΙ' ΤΟ Ε.Α.Τ.- Ε.Σ.Α....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή