Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Διαμαρτυρία Δημαρά με πανό!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!


ΣΕ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!


Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες του «Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών» για τον αποκλεισμό του κόμματος από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο Γιάννης Δημαράς και ο Βασίλης Οικονόμου προχώρησαν πριν από λίγο σε ανάρτηση πανό στο προαύλιο της Βουλής, στο οποίο αναγράφονταν οι φράσεις: «Ναι στην ομοψυχία. Όχι στη συνενοχή. Η Ελλάδα δεν πωλείται».




Σε γραπτή τους δήλωση οι δύο βουλευτές φέρονται με οξείς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι «συμπεριφέρεται σαν Λουδοβίκος και καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου πολιτικούς φορείς και αρχηγούς α λα κάρτ».

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» είναι πολιτικό κόμμα που δραστηριοποιείται και εκπροσωπείται στη Βουλή και διερωτώνται «από που κι ως που ο πρωθυπουργός διακρίνει τα νόμιμα κόμματα σε ‘πράσινους’ και ‘βενετούς’, σε αρεστούς και μη αρεστούς».

Οι κύριοι Δημαράς και Οικονόμου κάνουν λόγο για «αυθαιρεσία με προφανή μικροκομματικά κίνητρα που κουρελιάζουν τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς», ενώ υποστηρίζουν ότι ο κ. Παπανδρέου πρέπει να απολογηθεί γιατί «το μόνο που είναι κυρίαρχος είναι το σπίτι του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου