Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΠΑ.ΜΑΚ: ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ...ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!!




Ε ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!...

Ένταση σημειώθηκε αργά χθες απόγευμα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών δυνάμεων, όπου ήταν προγραμματισμένη ημερίδα για τους λαθροπρόσφυγες. Ομάδα νεαρών συριζαίων έφτασε στο πανεπιστήμιο φωνάζοντας συνθήματα συμπαράστασης στους λαθροπρόσφυγες...
και διαμαρτυρήθηκε για τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από τον χώρο του Πανεπιστημίου, οι οποίες, ακολουθώντας τις οδηγίες του πρύτανη, Αχιλλέα Ζαπράνη, τους ζήτησαν να αποχωρήσουν.
Η ομάδα των νεαρών απέκλεισε την είσοδο του Πανεπιστημίου, απαγορεύοντας στον Πρύτανη να μπει στον χώρο του Ιδρύματος. Οι φοιτητές ζήτησαν να αποχωρήσει η αστυνομία από το χώρο του Πανεπιστημίου, διαμηνύοντας ότι μόνο τότε θα επιτρέψουν στην είσοδο στον πρύτανη του ΠΑΜΑΚ.
Τελικώς, οι νεαροί Συριζαίοι επέτρεψαν την είσοδο του Πρύτανη στο Ίδρυμα ζητώντας την παραίτησή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας θα καταθέσει μήνυση σε βάρος των ατόμων που εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο την Δευτέρα προκαλώντας φθορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου