Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

ΣΟΚ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ!!!


ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Τουρκία- Ο 39χρονος γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, που εμφανίζεται ως υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας...
και σύμφωνα με τα WikiLeaks αλλά κι άλλα στοιχεία χρηματοδοτούσε το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) κάνοντας με τους τζιχαντιστές λαθρεμπόριο πετρελαίου, προανήγγειλε ότι η Τουρκία θα κάνει δύο εξορύξεις στη Μεσόγειο.Βέβαια μπορεί να μην ανέφερε ακριβώς σε ποια θαλάσσια περιοχή της Μεσογείου θα ψάξει για πετρέλαιο ή φυσικό αέριο, σε κάθε περίπτωση αυτό δείχνει πόλεμο με την Ελλάδα.


Κι αυτό γιατί μπορεί να μην αναφέρθηκε σε «Αιγαίο» αλλά σε «Μεσόγειο», αλλά ακόμα και στην ανατολική Μεσόγειο να θέλει να “χώσει την μύτη του” θα συναντήσει την ελληνική και κυπριακή ΑΟΖ.

Ανακοινώνοντας ο 39χρονος γαμπρός τη «νέα ενεργειακή πολιτική της Τουρκίας», είπε ότι με βάση τον οδικό χάρτη η ενεργειακή πολιτική της Τουρκίας θα βασίζεται στους εσωτερικούς πόρους.

Όπως τόνισε ο Αλμπαϊράκ, με την αύξηση των επενδύσεων σε υγροποιημένο φυσικό αέριο, σε πλωτές μονάδες φύλαξης και επαναεριοποίησης (FSRU) και με την επέκταση σε δυνατότητες αποθήκευσης πετρελαίου και φυσικού αερίου, η Τουρκία θα μειώσει την εξάρτησή της σε ενεργειακούς πόρους.

Η νέα ενεργειακή στρατηγική της Τουρκίας θα δομηθεί πάνω στην δυνατή οικονομία και την εθνική ασφάλεια δήλωσε ο Αλμπαϊράκ, ο οποίος πρόσθεσε ότι το πεδίο της βιομηχανίας εξόρυξης αποτελεί το πιο ανέπαφο και ανοιχτού τέλους πεδίο.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ