Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Κιμ Γιονγκ Ουν: Θα στείλω 5 εκατ. παιδιά-καμικάζι να καταστρέψουν τη Γη



Καθώς κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Βόρειας Κορέας και ΗΠΑ η κεντρική Επιτροπή της κομμουνιστικής νεολαίας της Βόρειας Κορέας της Kimilsungist-Kimjongilist, σε δήλωσή της την περασμένη Κυριακή, ορκίστηκε ότι
«θα εξαφανίσει τους εχθρούς» με «ακατανίκητη πυρηνική δύναμη».
«Η βούληση της κορεατικής νεολαίας να εξαφανίσει από προσώπου Γης αποφασιστικά και ανελέητα τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές και τις μαριονέτες τους, τους πολεμοκάπηλους Νοτιοκορεάτες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της κομμουνιστικής νεολαίας και προειδοποίησε ότι «η Γη θα διαλυθεί» αν εξαπολύσουν επίθεση.
«Οι μεγάλες μονάδες των νέων ανθρώπων περιμένουν τώρα το τελικό πρόσταγμα απ’ το αρχηγείο της επανάστασης. Είναι έτοιμοι να εξαλείψουν ανελέητα με πέντε εκατομμύρια πυρηνικές βόμβες. Να γνωρίζουν οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές ότι η Γη θα διαλυθεί αν η ακατανίκητη πυρηνική ισχύς και πέντε εκατομμύρια νέοι εξοπλισμένοι με πυρηνικές βόμβες εξαπολύσουν την οργή τους» πρόσθεσε.
Και συνέχισε: «Ακούγοντας τα νέα ότι οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές και οι μαριονέτες τους, το τσούρμο των Νοτιοκορεατών προδοτών, κάνουν απελπισμένες προσπάθειες να πληγώσουν την αξιοπρέπεια της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας και να ανατρέψουν το σοσιαλιστικό της σύστημα, ενώ μιλούν ανοικτά για “προληπτική επίθεση”,πέντε εκατομμύρια νεολαίοι, φρουροί της Κορέας, ατσαλώνουν τη βούλησή τους να εξαφανίσουν με την οργή τους από προσώπου γης τους εχθρούς.»
Η συμμετοχή στο «Σύνδεσμο Νέων» που ίδρυσε ο Κιμ Ιλ Σουνγκ, είναι υποχρεωτική για όλα τα παιδιά ηλικίας 7-13 ετών και ενθαρρύνει τους εφήβους άνω των 15 να ενταχθούν στις ένοπλες δυνάμεις και την παραγωγική διαδικασία.
Σε μια επίδειξη στρατιωτικής ισχύος οι δυνάμεις του Κιμ Γιονγκ Ουν γιόρτασαν με μια μεγάλη άσκηση πυροβολικού -τη μεγαλύτερη που διεξήγαγε ποτέ το καθεστώς- και μια ομοβροντία πυρών τα 85α γενέθλια των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Πηγή: tokoutitispandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου