Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Η αλήθεια για την Λέσχη Bilderberg


Για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στο μυαλό σας! 

Η Λέσχη Bilderberg θεωρείται ένα από τους ακρογωνιαίους λίθους της Νέας Τάξης. Έχει συμβάλλει στον σχεδιασμό και την εκτέλεση των προγραμμάτων των Illuminati για δεκαετίες.
Δεν παίρνει αποφάσεις όπως πολλοί νομίζουν, αλλά στρατολογεί μέλη για την παγκόσμια εξουσία, μέσω συνεντεύξεων, κατά την διάρκεια των συνεδριάσεών της.
Περνά από κόσκινο πολιτικούς, επιχειρηματίες και πολλούς άλλους. Για όσους η Νέα Τάξη είναι σίγουρη πως θα την εξυπηρετήσουν δεν τους καλεί καν στις συνεδριάσεις της Λέσχης.
Η ομάδα πήρε το όνομά της από την πρώτη συνάντηση στο ξενοδοχείο Bilderberg του Oosterbeek της Ολλανδίας το 1954. Κάνουν από τότε, ετήσιες τελετουργικές συναντήσεις για να προωθούν τους στόχους τους, που είναι όπως είπαμε η στρατολόγηση ατόμων πρόθυμων να υπηρετήσουν την Νέα Τάξη.
Το να πάει κανείς σε μία συνεδρίαση, δεν σημαίνει ότι θα πάρει και έγκριση.
Μαζί με την Τριμερή Επιτροπή και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Λέσχη Bilderberg παρέμεινε ένα εργαλείο του Κακού στην υπηρεσία των Illuminati.
Το ενδιαφέρον τους συγκεντρώνεται πλην της στρατολόγησης, στο να διασφαλίσουν πως οι Illuminati και τα μέλη τους και οι θυγατρικές τους ομάδες, διατηρούν τον έλεγχο των βασικών πολιτικών θεσμών, τις τράπεζες, τα ΜΜΕ και τις επιχειρήσεις.
Όπως η Skull and Bones και η Bohemian Grove, η ομάδα Bilderberg είναι πραγματικά μια μυστική οργάνωση με μέλη σε όλους τους θεσμούς κάθε κράτους, από την κυβέρνηση μέχρι την Εκκλησία.
Τα μέλη έχουν ορκιστεί να τηρούν εχεμύθεια.
Ένα σημαντικό κανόνας είναι ότι όποιος πηγαίνει εκεί απαγορεύεται να μιλήσει για το τι συζητήθηκε και για το ποιοι ήταν παρόντες. Τηρούνται πρακτικά των συνεδριάσεων, αλλά είναι αυστηρώς εμπιστευτικά.



el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου