Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ, ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ- ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;

Το βρώμικο παιχνίδι των αναρχικών...Τα τάγματα ασφαλείας των antifa




ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ( ΠΟΛΥ ΕΞ' ΑΥΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ...) ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΘΗΡΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ- ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΗ, ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ''ΔΙΩΧΝΟΥΝ'' ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ...

ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ GEORGE SORROS XΡΗΜΑΤΟΔΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΙΝDYMEDIA ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Πριν λίγες μέρες στη περιοχή Ήλιον μια ομάδα 
αναρχικών antifa έκαναν αφισοκόλληση - 
τι περίεργο όλοι έχετε δει τις πανάκριβες έγχρωμες αφίσες των antifa, 
απο που βρίσκουν τα χρήματα; Ποιός τους χρηματοδοτεί; 


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έκαναν αφισοκόλληση σε 
ένα σχολείο.
 Έχουν βαλθεί το τελευταίο διάστημα και 
προσπαθούν να στρατολογήσουν στα τάγματα ασφαλείας 
που έχουν νεαρούς μαθητές και που οι ίδιοι το ομολογούν στα βίντεό τους.


Κάποια στιγμή περνούν 
απο το σημείο που γίνεται η αφισοκόλληση 5-6 παιδιά ηλικίας 15-16 ετών. 
Ένα απο αυτά τα παιδιά όπως το συνηθίζουν άλλωστε τα παιδιά 
τράβηξε μια αφίσσα απο το τοίχο. 
Κάποιος απο τους antifa τους είδε απο μακριά
 και τηλεφώνησε και μαζεύτηκαν γύρω στα 50 άτομα antifa 
με αλυσίδες και σιδηρογροθιές και κτύπαγαν τα παιδιά. 

Κάποιος μεγαλύτερος περνούσε τυχαία απο εκεί, σταμάτησε 
το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να σώσει τα παιδιά. 
Δυστυχώς για αυτόν, τον σακάτεψαν στο ξύλο, 
του έσπασαν μερικά πλευρά και πήγε και αυτός στο νοσοκομείο με τα παιδιά. 


Στο νοσοκομείο οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου 
είπαν οτι αυτό γίνεται συστηματικά τις τελευταίες μέρες
 και ακούγεται συνεχώς το όνομα των antifa. 



Πιθανολογείται οτι γίνονται εσκεμμένα 
οι τραμπουκισμοί αυτοί προκειμένου 
να προκαλέσουν τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής
 για να εκτραπούν τα πράγματα και να πληγεί ο πατριωτικός χώρος.
Φυσικά δεν πρέπει να πέσει κανείς στην παγίδα και τις προκλήσεις, 
ούτε πρέπει να φοβηθούμε την τρομοκρατία τους.

Απεναντίας πρέπει να γίνει μια σοβαρή έρευνα απο την αστυνομία, 
ποιοί είναι οι antifa, τις διασυνδέσεις τους με τις άλλες οργανώσεις antifa 
σε όλη τη Γη και πρέπει να αντιμετωπιστούν σαν τρομοκρατικές οργανώσεις
 αφού κάνουν τέτοιες πράξεις.


Ποιός συντονίζει τους antifa σε παγκόσμιο επίπεδο;



Το διαβάσαμε από το: Το βρώμικο παιχνίδι των αναρχικών...Τα τάγματα ασφαλείας των antifa http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/11/antifa.html#ixzz2Yq82XtsT


Ο σκοτεινός κόσμος των Indymedia (IMC). Γιατί διέκοψε την λειτουργία του το Indymedia Θεσσαλονίκης! Διαφθορά και «εναλλακτικά» ΜΜΕ.

Συγκλονιστικά στοιχεία για την μεγάλη σύγκρουση στους κόλπους του ελληνικούIndymedia (εδώ), το 2002 όταν κάποιοι ανακάλυψαν ότι τους χρηματοδοτεί το σκοτεινό δίκτυο του Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου G. Soros. Τώρα εξηγούνται όλα!
Το ίδιο συνέβη και στην Αργεντινή, όπου οι συντελεστές του Indymedia κατήγγειλαν και αυτοί ότι λάμβαναν υπογείως ενίσχυση από τον G. Soros. (εδώ)

Indymedia Θεσσαλονίκης: μία μικρή πικρή ιστορία

Στα τέλη του 2001 ξεκινάει την λειτουργία του το Indymedia Θεσσαλονίκης, σχεδόν παράλληλα με αυτό της Αθήνας. Όμως πριν κλείσει έξι μήνες λειτουργίας, οι σύντροφοι από την Θεσσαλονίκη αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά"", με το παγκόσμιο δίκτυο των imc.
Οι συντελεστές του Indymedia Θεσαλονίκης μετά από συζητήσεις και προβληματισμό πολλών μηνών αποφασίζουν να διακόψουν την λειτουργία του καταγγέλλοντας «Σχέσεις με εταιρείες, θεμελιακούς πυλώνες του καπιταλισμού και κρατικούς θεσμούς»

Το κείμενό που δημοσίευσαν πριν διακόψουν την λειτουργία του φόρουμ δεν είναι απλώς αποκαλυπτικό, είναι δραματικό:

« ...;πολύ σύντομα, πριν καν ακόμα κλείσει μισό χρόνο λειτουργίας το imc thessaloniki, αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε μια σειρά από αντιφάσεις και προβλήματα που υπάρχουν στο δίκτυο των indymedia. Άρχισαν να ξεδιπλώνονται οι πραγματικές αντιλήψεις, αφετηρίες και πρακτικές των ανθρώπων που συμμετέχουν στο δίκτυο των imc, με πολλές από τις οποίες - ειδικά όσον αφορά την περίπτωση της Ευρώπης - είμαστε ριζικά αντίθετοι, και η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε σε αδιέξοδο ...; 
(οι επισημάνσεις είναι δικές μας, το πλήρες κείμενο εδώ),

"" Η καταγγελία για σχέσεις του «αριστερού», «εναλλακτικού» και «επαναστατικού» Indymedia, με «κρατικούς θεσμούς», «εταιρείες», «ΜΚΟ» και άλλους «θεμελιακούς πυλώνες του καπιταλισμού» είναι ανατριχιαστική και αποτελεί ράπισμα για όσους το στηρίζουν: 

« ...; είδαμε κατάματα ότι η πραγματικότητα διαφέρει πολύ από τις φαντασιώσεις και ότι τελικά περισσότερα πράγματα μας χωρίζουνε παρά μας ενώνουνε με τα υπόλοιπα imc ...; ...;Ζητήματα όπως η σχέση των imc με εταιρικά-εμπορευματικά αλλά και εναλλακτικά media, οι τρόποι οικονομικής ενίσχυσης, γενικότερα η συνδιαλλαγή των «αντί-καπιταλιστικών» imc με τους θεμελιακούς πυλώνες του καπιταλισμού, δηλαδή τους κρατικούς θεσμούς, τα κυρίαρχα media, τις εταιρίες και τις μ.κ.ο., η διάσταση των ρόλων δημοσιογράφου-διαδηλωτή, οι σχέσεις άτυπης ιεραρχίας, είναι ορισμένα πεδία αιχμής στα οποία διαφωνούμε ...;» το πλήρες κείμενο εδώ 

Στο αποχαιρετιστήριο κείμενό τους δεν θα βρούμε κραυγαλέες κατηγορίες εναντίον του «αδελφού» Indymedia Αθηνών ή άλλων imc. Ωστόσο, πίσω από το συγκρατημένο ύφος το μήνυμα είναι σαφές: αν θέλουμε να έχουμε μία πραγματική δράση εναντίον της παγκοσμιοποίησης, το δίκτυο των imc δεν είναι το κατάλληλο μέσο, ούτε βέβαια και το «θεσμικό» πλέον κίνημα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, τα οποία έχουν «στήσει» οι πλανητικοί μηχανισμοί της Αυτοκρατορίας. 

« ...;Όσο μας επηρέασε η πρώτη μας επαφή με το κίνημα της αντιπαγκοσμιοποίησης στην δημιουργία του IMC Θεσσαλονίκης άλλο τόσο μας επηρέασε στην απόφαση μας για το κλείσιμό του η απομάκρυνσή μας από το κίνημα αυτό ...;» 
« ...;οι λόγοι που μας οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι η αδυναμία των χρηστών αλλά και η δική μας να ανταποκριθούμε στις αρχικές μας προσδοκίες. Προσδοκίες γιααδιαμεσολάβητη συμμετοχή στην πληροφόρηση από τα ίδια τα υποκείμενα των κοινωνικών αντιπαραθέσεων, προσδοκίες για αλληλεπίδραση των χρηστών που θα αποτελούσε έναυσμα για ενεργή συμμετοχή στον πραγματικό χώρο, προσδοκίες για ενημέρωση σε άμεσο χρόνο, δημιουργώντας ένα "πεδίο" οργάνωσης κοινωνικών αντανακλαστικών, προσδοκίες για τη δημιουργία ενός "χώρου δημόσιας αντιπαράθεσης" με ουσιαστικά επιχειρήματα, ανάλυση και κριτική ...;» 

Κάποιοι από αυτούς που στελέχωσαν το Indymedia Θεσσαλονίκης συνεχίζουν ακόμη και σήμερα την συνεργασία τους με το Indymedia Αθήνας. Άλλοι όμως μίλησαν για «παραμάγαζα» του Σόρος, και διάφορων ύποπτων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και αποσύρθηκαν διακριτικά ...; Για άγνωστους λόγους απέφυγαν να κατονομάσουν τον G. Soros και τις οργανώσεις του, όμως κάτω από τα κείμενά τους δημοσιεύουν την ...καταγγελία του Indymedia Αργεντινής. 

Indymedia Αργεντινής: ανακαλύψαμε ότι ...;δεν είμαστε ο εαυτός μας, αλλά ο Soros 

""Λίγους μήνες νωρίτερα, σκάνδαλο ξεσπάει στους κόλπους του Indymedia Αργεντινής: οι συντελεστές του ανακαλύπτουν ότι τους χρηματοδοτεί ο Σόρος και μάλιστα ότι θα τους έστελνε ένα ...;φορτίο με υπολογιστές 
Οι σύντροφοι του Indymedia Θεσσαλονίκης, δημοσιεύουν μία συγκλονιστική επιστολή του imc Αργεντινής, που γράφτηκε το 2002, όταν στην ...;Παταγωνία κατάλαβαν ότι υπάρχουν επειδή το θέλει ο ...;Σόρος. Απολαύστε τους Αργεντινούς: 
« ...;Θέλουμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας για το καθεστώς κάτω από το οποίο θα μας έρθουν οι υπολογιστές. Είχαμε μια καυτή συζήτηση γι αυτό το θέμα όταν μάθαμε πως ο Soros, μέσω του Tactical Media Fund, θα ήταν αυτός που θα έβαζε τα λεφτά για να μπορέσουν οι υπολογιστές -τους οποίους τόσοι από εμάς είχαν ονειρευτεί- να πακεταριστούν και να μας σταλούν. Υπήρξε μια στιγμιαία σύγχυση: Κάποιος νόμιζε ότι το Soros ήταν εταιρία ρούχων και κάποιος άλλος είπε πως αν καπνίζει μαριχουάνα, θα πρέπει να είναι εντάξει τύπος ...; 

Η "Γη και τα γελάδια" αποκαλύπτουν μυστικές χρηματοδοτήσεις
""" ..Η διευκρίνηση της κατάστασης, μας ήρθε από τη γη (συγκεκριμένα τη Παταγωνία, από την οποία ο Soros αγόρασε σχεδόν τη μισή) και τα γελάδια (θα ξέρετε πως είμαστε μια χώρα γελαδιών και ο Soros έχει περίπου 85,000 κεφάλια) ...;
...;Είχαμε μια απίστευτη συζήτηση! Όλα τα γελάδια μαζί, όλοι οι κόκκοι της γης και όλος ο αέρας της Παταγωνίας έκλαψαν μονομιάς, καθώς θυμήθηκαν τους δέκα Βολιβιανούς αδερφούς μας που πέθαναν χτίζοντας εμπορικά κέντρα στην Αργεντινή, ιδιοκτησίας τουαριστεριστή Soros, γιατί εξαναγκάστηκαν να δουλέψουν υπό συνθήκες απόλυτα παράνομες ...;»
 
Ολόκληρη η επιστολή εδώ
Οι Αργεντίνοι συντελεστές του Indymedia, ξαφνικά ανακαλύπτουν, πως δεν είναι οι ...;εαυτοί τους και ότι πίσω απ΄ όλα κρύβεται το σκοτεινό δίκτυο του Σόρος.

« ...;δεν είμαστε οι εαυτοί μας και πάνω απ' όλα δε μπορούμε να δείξουμε ασέβεια προς τους εαυτούς μας με το να λερώσουμε τα χέρια μας με λεφτά βαμμένα με το ίδιο μας το αίμα και τον ιδρώτα. Ένα κίνημα που στάθηκε ενάντιο στο σύστημα για χρόνια δε θα τελειώσει, -ούτε καν κατά λάθος- δε θα παραδοθεί με αντάλλαγμα τα ψίχουλα που αυτό το σύστημα του προσφέρει. ...;δεν είμαστε οι εαυτοί μας και δεν έχουμε το δικαίωμα να εκθέσουμε σε κίνδυνο τη φήμη, την ασφάλεια, την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία του δικτύου με το να δεχτούμε χρήματα από ένα εγκληματικό παράδειγμα διεφθαρμένου ανθρώπου, όπως ο Soros. Θα δεχόμασταν λεφτά μόνο αν μας έφταναν σε ένα φάκελο που στο όνομα του αποστολέα θα γραφε Ντουρούτι, στη περίπτωση που χει αφήσει πουθενά συγγενείς του να ληστεύουν ακόμη τράπεζες.
Ότι προτείνουμε οι υπολογιστές να ταξιδέψουν με λεφτά αλληλέγγυων, με λεφτά που έχουν αποκτηθεί με δίκαιο τρόπο (που για μας σημαίνει λεφτά που ειλικρινείς άνθρωποι κέρδισαν με τη δουλειά τους, είτε είναι ένα είτε χίλια δολάρια) και που μπήκαν στο κουτί χωρίς τίποτα κλωστές δεμένες επάνω τους: Λεφτά από φίλους και φίλες, ανθρώπους άγνωστους που δε τους ενδιαφέρει να μάθουμε το όνομά τους
 ...;» Στην Ελλάδα φαίνεται ότι κάποιοι δεν ενδιαφέρονται για το βρώμικο ψωμί...

Οι καταγγελίες με δύο λόγια
Οι άνθρωποι που «έστησαν» το Indymedia Αργεντινής, καταγγέλλουν ότι χωρίς να το γνωρίζουν ελάμβαναν υπογείως χρηματική ενίσχυση από τα ιδρύματα του πολυεκατομμυριούχου G. Soros. Στο ίδιο μήκος κύματος το Indymedia Θεσσαλονίκης, προφανώς για τους ίδιους λόγους διέκοψε την λειτουργία του, καταγγέλλοντας: «συνδιαλλαγή των «αντί-καπιταλιστικών» imc με τους θεμελιακούς πυλώνες του καπιταλισμού, δηλαδή τους κρατικούς θεσμούς, τα κυρίαρχα media, τις εταιρίες και τις μ.κ.ο.». 

Το τι είναι τα ιδρύματα του Τ. Σόρος γίνεται σαφές από τα λεγόμενα του Α. Γουαϊνστάιν, ιδρυτή της αντικομουνιστικής, Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης National Endowment for Democracy, που έδρασε στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου. Αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον Σόρος, λέει: «Πολλά από αυτά που κάνουμε σήμερα, πραγματοποιούνταν υπόγεια πριν από 25 χρόνια από την CIA». Σήμερα είναι σε όλους γνωστό ότι ο Σόρος και οι οργανώσεις του αποτελούν βραχίονα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ. Την δράση του έχουν υποστεί πολλές πρώην κομμουνιστικές χώρες με γνωστά αποτελέσματα.

el-democracy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου