Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Επιδημία ... βιασμών στην Κρήτη

Η μια μετά την άλλη καταγράφονται τα τελευταία 24ωρα οι καταγγελίες για βιασμούς στην Κρήτη με την ξαφνική ... επιδημία να προκαλεί πονοκέφαλο στις διωκτικές αρχές.
Στην πρώτη περίπτωση μια Βρετανίδα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου ότι μάλλον ... έπεσε θύμα βιασμού από συμπατριώτη της...
που γνώρισε σε μπαρ της περιοχής. Όπως ανέφερε η ίδια μετά την ... μαραθώνια διασκέδαση ξύπνησε στο δωμάτιό της με τον συμπατριώτη της δίπλα της να κοιμάται γυμνός και την ίδια να αναρωτιέται αν ... έπεσε θύμα βιασμού.

Στην δεύτερη περίπτωση οι αρχές διερευνούν την παράξενη υπόθεση του βιασμού μίας 25χρονης γυναίκας και μητέρας 3 παιδιών στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος. Η γυναίκα κατήγγειλε το βιασμό της από δύο άνδρες χτες το πρωί και ενώ πήγαινε στη δουλειά της ωστόσο φαίνεται ότι από τη μία της κατάθεση έως την άλλη υπάρχουν … κενά μνήμης.
 

Έτσι η 25χρονη παντρεμένη γυναίκα κατήγγειλε ότι ενώ πήγαινε στη δουλειά της, μία μηχανή με δύο κουκουλοφόρους της έκλεισε το δρόμο, εκείνη κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί και τότε δέχτηκε επίθεση. Οι δύο άνδρες την έσυραν στα χωράφια και τη βίασαν. Στην καταγγελία της μιλά για βιασμό και από τους δύο άνδρες. 

Αρχικά μιλούσε για δύο άτομα που όμως όπως έλεγε δεν μπορούσε να αναγνωρίσει, στη συνέχεια όμως φαίνεται ότι κατάφερε να αναγνωρίσει μόνο τον ένα, του οποίου και τα στοιχεία είναι πλέον γνωστά στις αρχές, αναφέρουν οι πληροφορίες. 

Στην τρίτη περίπτωση μια νύχτα εφιάλτη για το υποψήφιο θύμα μετατράπηκε σε μία απίστευτη περιπέτεια για τον δράστη ... Ο λόγος για έναν 24χρονο Αφγανό που εισέβαλε στο σπίτι μιας 37χρονης γυναίκας από την Κίνα στο δήμο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνυ χτες τα ξημερώματα και προσπάθησε να τη βιάσει. Όπως έγραψε το prismanews.gr η κοπέλα μετά το αρχικό σοκ επιτέθηκε στον επίδοξο βιαστή της με ότι έβρισκε μπροστά της.

Η 37χρονη απώθησε τον 24χρονο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να διαφύγει τραυματισμένος. Στη προσπάθεια διαφυγής του, ο 24χρονος έγινε αντιληπτός από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου και συνελήφθη, ενώ διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου